Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Arrestaties bij grote actie tegen drugsbende

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Arrestaties bij grote actie tegen drugsbende

  Korting op 420shop
  di 21 jun 2011, 19:05


  Arrestaties bij grote actie tegen drugsbende

  EINDHOVEN - De politie heeft bij een grote grensoverschrijdende actie tegen een drugsbende veertien mensen aangehouden in Nederland en BelgiŽ en een grote hoeveelheid drugs in beslag genomen. Dat heeft de politie dinsdag laten weten.

  Het onderzoek naar de bende startte begin vorig jaar in de Belgische grensstreek en breidde zich uit naar Zuidoost Brabant en Spanje. Maandag ging de politie tot actie over en waren er invallen in huizen en bedrijfspanden in BelgiŽ, Nederland en Spanje.
  Maandagmiddag betrapte de politie in een bedrijfspand in Best een man en een vrouw op heterdaad tijdens een drugstransactie. Daarna volgden invallen en arrestaties in onder andere Budel, Eindhoven en Valkenswaard en diverse adressen in BelgiŽ. In Nederland sloeg de politie acht mensen in de boeien, in BelgiŽ zes. In Spanje werd een huis doorzocht maar daar werd niemand gearresteerd.
  De politie nam in Nederland 200.000 xtc-pillen, tweeŽnhalve kilo cocaÔne, enkele kilo's amfetamine en 250 liter GHB in beslag. Verder stuitte de politie op vier hennepkwekerijen, tientallen kilo's gedroogde hennep, acht vuurwapens, grote sommen geld, dure horloges en een stroomstootwapen. In BelgiŽ werden onder meer twee hennepkwekerijen ontmanteld en vier vuurwapens gevonden.
  Aan de acties deden 200 mensen van de politie in Zuidoost Brabant mee en 125 van de politie in Hasselt. Alle verdachten zitten vast.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/1...?sn=binnenland
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in ó never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Arrestaties bij grote actie tegen drugsbende

  Yupz alle prijzen in eindhoven met halve euri omhoog haha

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X