Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Politie jaagt weer op drugs in Benelux

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Politie jaagt weer op drugs in Benelux

  Korting op 420shop
  maandag 18 oktober 2010 | 17:46 | Laatst bijgewerkt op: maandag 18 oktober 2010 | 18:25
  BREDA - Bij een gezamenlijke, drie daagse actie van de politiediensten in Nederland, BelgiŰ en Luxemburg is eind vorige week in totaal tien kilo cannabis, vier kilo hero´ne en anderhalve kilo coca´ne in beslag genomen.


  Verreweg het merendeel werd in BelgiŰ onderschept, waar de politie 1783 auto's, zestien treinen en 2826 personen controleerde op verdovende middelen.

  In West-Brabant werden in het kader van de drugsactie Etoile, die regelmatig wordt gehouden, onder meer controles gehouden op snelweg A16. De buit bestond hier onder meer uit dertig gram coca´ne die ter hoogte van Zevenbergschen Hoek door Franse inzittenden uit een auto werd gegooid. Op het pont Breskens-Vlissingen hield de politie twintig personen aan die drugs bij zich hadden, onder wie vooral Belgische en Franse drugstoeristen.

  Etoile concentreert zich op drugssmokkel op de vervoersassen Rotterdam-Roosendaal-Antwerpen-Parijs en Maastricht-Luik-Luxemburg-Metz. In Nederland werden van donderdag tot en met zondag 53 verdachten aangehouden met in hun bezit totaal drie ons coke, twee ons hennep, zeven joints, 25 gram hasj en een vuurwapen.


  http://www.bndestem.nl/algemeen/brab...in-Benelux.ece

  Zie ook:
  http://www.bndestem.nl/regio/breda/9...drugsactie.ece
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in Ś never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Politie jaagt weer op drugs in Benelux

  De aantallen zijn gestegen als je het oude met het nieuwe nieuws vergelijkt!

  Comment


   #3
   Re: Politie jaagt weer op drugs in Benelux

   Als ze enkel naar drugs zoeken hebben wij toch niets te vrezen? Maar ok, het is wel zielig he, op de grens gaan staan. Zo kan iedereen het.
   Stap voor stap geraken we er wel.

   Comment

   Footer Left Ad

   Collapse
   Bezig...
   X