Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Osama had wiet in zijn achtertuin

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Osama had wiet in zijn achtertuin

  Korting op 420shop  Osama blijkt een fervent coladrinker te zijn geweest en in zijn achtertuin groeide genoeg marihuana om een kleine coffeeshop een jaar lang van stuff te voorzien  Nu meneer Laden is doodgeschoten en foto's hiervan voorlopig staatsgeheim blijven, richten de media zich massaal op de spulletjes die de al-Qaida-leider naliet in zijn knusse villa in het pittoreske Abbottabad. Osama blijkt een fervent coladrinker te zijn geweest en in zijn achtertuin groeide genoeg marihuana om een kleine coffeeshop een jaar lang van stuff te voorzien. Welke erfenis laat Osama bin Laden na aan de wereld? Twee handlangers van Osama bin Laden kochten regelmatig Coco-cola dan wel Pepsi. Opmerkelijk, aangezien beide merken geen goede naam hebben in de islamitische wereld. Zo zou het Coca-cola-logo in spiegelbeeld het bestaan van Mohammed ontkennen. Pepsi zou een afkorting zijn van 'Pay Every Penny Save IsraŽl'. Hoewel Osama iets te slim lijkt om in die onzin te geloven, blijft het opmerkelijk dat de grootste jihadstrijer koos voor Amerikaanse merken en niet voor Mecca-cola. Eerlijk is eerlijk, marihuana groeit in Pakistan zoals paardenbloemen in Nederland. Maar ook in Pakistan verstopt wiet zich niet uit zichzelf netjes in een rechte lijn tussen de andere gewassen. Aangezien de planten net buiten de Osama-villa staan kun je ervan uitgaan dat het voor eigen gebruik werd gekweekt. Van Osama is bekend dat hij nierproblemen had, wellicht gebruikte hij de cannabis als pijnstiller. En nu we toch lekker aan het speculeren zijn, misschien bracht Osama het merendeel van zijn tijd wel zo door. In de ene hand een flesje Pepsi, in de andere hand een joint en op de televisie non-stop Family Guy. Abbotadad zelf begint intussen een heuse toeristische attractie te worden. Het aan de zijderoute gelegen plaatsje had al enige nationale bekendheid als een idyllische vakantieplek. De plaatselijke bevolking maakt zich zorgen over welke nieuwe toeristen er op de sterfplaats van Osama bin Laden afkomen. Mohammed Fayaz, een plaatselijke bouwopzichter, vreest dat er alleen maar gedonder van komt: "De hele wereld wil dit zien, dat kan gevaarlijk voor ons zijn, omdat er van alles kan gebeuren." De plaatselijke district-chef Zaheer ul-Islam heeft al laten weten dat de villa nooit een attractie zal worden. Niet zo vreemd, aangezien het pand op loopafstand van het Pakistaanse Sandhurst staat. Maar afbreken ligt in Pakistan ook gevoelig, gezien het gebrek aan huisvesting voor scholen. Professor Khurshid Ahmed gelooft niet dat het veel uitmaakt wat er met het gebouw gaat gebeuren: "Het gaat niet om de plaats, het gaat om het idee. Of we het leuk vinden of niet, goed of slecht, Osama is boven alles vooral een symbool geworden."


  Bron:
  hpdetijd
  Last edited by Jointjedraaien; 30 July 2011, 16:29. Reden: kleur aanpassing

  #2
  Re: Osama had wiet in zijn achtertuin

  Om het een echte trekpleister te laten worden zou een wekelijkse vuurwerkshow (met medewerking van de USS Cole) misschien een idee zijn... Plus een doe-kamp voor de kleine jihadisten > zandkasteeltje opblazen, FBI-tikkertje, scherpschietcursussen waterpistool, figuurtjes kleien met C4, "CIA-pesten doe je zo", en iets van een estafette met bomvest ofzo.

  Nou maar hopen dat de nederlandse wiet-treiter-vereniging (de regering) niet op ideeŽn wordt gebracht om op te treden tegen thuiskwekers zoals de amerikanen dat blijkbaar gedaan hebben...
  Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

  Comment


   #3
   Re: Osama had wiet in zijn achtertuin

   Dus het blijkt wel dat alle growers/rokers potentiele terroristen zijn! ^^^^
   In a democracy you are allowed to say whatever you think but if it's smart thats the second.

   Comment


    #4
    Re: Osama had wiet in zijn achtertuin

    hahahahah mito id dkijk maar uit hoor

    Comment


     #5
     Re: Osama had wiet in zijn achtertuin

     zelf de beesten zitte er aan 000101UTiEi.jpg

     Comment


      #6
      Re: Osama had wiet in zijn achtertuin

      lol liaan idd

      Comment


       #7
       Re: Osama had wiet in zijn achtertuin

       Het officiŽle verhaal van 11 september klopt voor geen kant. Waarom deze onzin wel geloven?
       Ik herinner me deze video nog waarin benazir bhutto (die inmiddels is omgekomen bij een aanslag) verklaard dat Bin Laden al omgelegd was in 2007.
       Zou mogelijk zijn maar zeker weet je het niet.

       Wat wel vast staat:
       - De black boxes zijn nooit "officieel" gevonden, Maar een papieren paspoort van een van de terroristen heeft de crash overleeft.
       - De meer dan 50 videocamaras die de aanslag op het pentagon vast gelegd hebben zijn nog steeds niet vrijgegeven. Enkel deze 5 frames waarop geen vliegtuig is te zien.
       - Precies op de dag van de aanslagen zijn er grote militaire oefeningen bezig. Military exercises (war games) planned for September 11, 2001 (bij de aanslagen in london en ook op bali)
       - 2 Vliegtuigen 3 torens... WTC7
       - Dan is er nog nano-thermiet gevonden in het puin van de 2 wtc torens
       - En zo gaat de lijst nog wel even verder.

       Het is bijna 10 jaar geleden dat er meer dan 3000 mensen om kwamen bij de aanslagen, dan nog de mensen en hulpverleners die zijn omgekomen door de giftige lucht hebben ingeademd (dezelfde lucht die de overheid veilig had verklaard).
       Dan nog meer dan een miljoen Irakezen en Afghanen die door een onconstitutionele oorlog om het leven zijn gekomen. De miljarden dollars die zijn verspild aan olie, kogels en bommen.
       En het verarmd uranium niet te vergeten:
       In a three week period of conflict in Iraq during 2003 it was estimated over 1000 tons of depleted uranium munitions were used
       Go back to bed Amerika
       Veel gestelde vragen over het forum

       JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
       420Shop.NL - Headshop / Seedshop : Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

       Comment


        #8
        Re: Osama had wiet in zijn achtertuin

        Oorspronkelijk geplaatst door Jointjedraaien View Post
        Dan is er nog nano-thermiet gevonden in het puin van de 2 wtc torens
        Blijkt toch dat een van de specialisten die dit onderzocht en publiekelijk onderschreef heel ongelukkig in een onschuldig auto ongelukje te zijn omgekomen...nog een Nederlander ook !

        tis een te lange lijst om te negeren, maar de gebeurtenissen volgen elkaar te snel op om er even op te gaan zitten en na te denken wat te doen. Wie op een tijger rijdt kan niet afstappen
        Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

        Comment


         #9
         Re: Osama had wiet in zijn achtertuin

         ja negeren kan je het zeker niet helemaal gelijk in moreweed maar wat kun je er tegen doen

         denk wel hoe meer je die terroristen tegen het haar in strijkt hoe langer ze door zullen gaan met die aanslagen

         nu net als die potencvtiele drijging nara be toen ivm boerka verbod

         waar gaat het heen met de werld als we er aan toe geven hun hun wil van de terroristen

         Comment

         Footer Left Ad

         Collapse
         Bezig...
         X