Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Coffeeshop Carpe Diem kreeg terecht vergunning

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Coffeeshop Carpe Diem kreeg terecht vergunning

  Korting op 420shop

  Exterieur van de coffeeshop Carpe Diem in Helmond.


  De gemeente Helmond heeft in april vorig jaar terecht een vergunning verleend aan coffeeshop Carpe Diem. Op het moment dat de vergunning werd afgegeven, was er geen reden om een ontoelaatbare verstoring van de openbare orde te verwachten. De rechtbank in Den Bosch heeft dat bepaald in een bodemprocedure, die omwonenden hadden aangespannen.

  Pas nadat de coffeeshop een vergunning had gekregen, ging het mis. Er reed een terreinwagen naar binnen en er werd een granaataanslag gepleegd.

  De rechtbank zegt dat er ten tijde van de vergunningaanvraag geen aanleiding was voor onderzoek naar andere personen dan de uitbater. De coffeeshop werd begin dit jaar definitief gesloten op basis van een integriteitsonderzoek dat later werd uitgevoerd naar andere betrokkenen.

  In verband met de beide aanslagen werd vorige week een 58-jarige man uit Drunen aangehouden. Het zou gaan om een voormalige Hells Angel die betrokken zou zijn geweest bij de bewaking van de coffeeshop. De man zit vast op verdenking van wapenbezit.
  sigpic

  Vaderke Zijn eerste Micro KweekVerslag (
  Zambeza Seeds - Dutch Amnesia Haze) (2012)

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X