Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Softdrugs bij coffeeshop The Grass Company uitverkocht

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    #16
    Re: Softdrugs bij coffeeshop The Grass Company uitverkocht

    Zou de pakkans zo groot zijn voor een wiet-taxi? Ik stel me voor dat zo iemand werkt met een anonieme prepaid telefoon. De enige manier voor de politie om zo iemand op te pakken is hem te bellen en wiet te bestellen, en bij de aflevering de man in te rekenen - voor de paar gram die hij aflevert. Bij nieuwe klanten zal de taxi wel zorgen geen kilo wiet achterin te hebben.

    Dan pak je dus iemand voor het verkopen van een paar gram, en dat zet geen zoden aan de dijk. Misschien dat ze er nu en dan eentje pakken om de schijn hoog te houden, maar zolang het lonend is om zo'n taxidienst te starten, met een lage pakkans, een lage straf en een hoge opbrengst, blijven er genoeg mensen zo'n service beginnen.

    Twintig jaar geleden hadden we geen mobieltjes en taxi's: We hadden huisdealers. Zo iemand had zijn voorraad in huis, al zijn klanten kenden zijn adres. Dat zou een makkie moeten zijn voor de politie, en toch bleven die huisdealers jaren lang in business. Vergeleken bij de huisdealers hebben die taxi's het makkelijk.

    Comment


      #17
      Re: Softdrugs bij coffeeshop The Grass Company uitverkocht

      Dit is toch wel triest. 1 van de betere shops
      brabantse nachten zijn lang

      Comment


        #18
        Re: Softdrugs bij coffeeshop The Grass Company uitverkocht

        heel triest van de wouten, ze moeten het toch aan kunnen leveren als ze geen straathandel willen? maar een kweekerij die door de regering gecontroleerd kan worden zien ze niet zitten

        Comment

        Bezig...
        X