Mededeling

Collapse
No announcement yet.

VS: adviseur Clinton stapt op na drugsverhaal over Obama

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  VS: adviseur Clinton stapt op na drugsverhaal over Obama

  Korting op 420shop
  14/12/2007

  In de Verenigde Staten is de campagneleider van Hillary Clinton, in de race voor presidentskandidaat bij de Democraten, opgestapt nadat hij het drugsgebruik van de andere kandidaat bij de Democraten, Barack Obama had opgerakeld. "Zijn hasj- en coca´negebruik wordt nooit gepikt door Amerika", had Bill Shaheen gezegd over Obama.

  Shaheen deed zijn uitspraken gisteren in de Amerikaanse krant Washington Post. Hij stelde dat de Republikeinen het drugsverleden van Obama zeker weten tegen hem zouden gaan gebruiken. "Als Obama de Democratische presidentskandidaat wordt, gaan ze zelfs beweren dat hij een drugsdealer is geweest", aldus Shaheen in de krant.

  Ongepast

  Korte tijd na zijn uitlatingen in de Washington Post betuigt Shaheen alweer zijn spijt. Ook liet hij weten dat hij ze op eigen titel maakte en dat hij ze van tevoren niet heeft voorgelegd aan het campagneteam. Vervolgens besloot hij zijn taken als adviseur neer te leggen. Ook Clinton haastte zich om haar excuses te maken, die vervolgens door Obama werden geaccepteerd.

  Volgens Obama waren de uitspraken waarschijnlijk een gevolg van de laatste poll, waarin de senator van Illiniois voor het eerst een voorsprong nam op Clinton, die senator van New York is.

  Weed en drank

  "Ik denk niet dat Amerika ge´nteresseerd is in wat ik als tiener deed. Zij willen liever weten wat ik ga doen als presidentskandidaat", aldus Obama.

  Het verleden van Obama als drugsgebruiker is overigens geen geheim. De jonge Democraat schreef in 1995 al in zijn boek Dreams of My Father dat hij als tiener regelmatig drugs en drank tot zich nam. "Weed hielp, drank ook", aldus Obama over zijn worstelingen als adolescent.

  Seksschandaal

  Vorige maand raakten Obama en Clinton ook al verwikkeld in een moddergevecht. Clinton zou informatie hebben over een seksschandaal waar Obama bij betrokken zou zijn.

  Volgens ingewijdden liet zij de info indirect uitlekken, zodat zij er zelf niet over hoefde te beginnen en zo een 'fatsoenlijk' imago kan opbouwen. Het seksschandaal is overigens niet bewezen, maar roddels zijn er genoeg.

  Grtz

  #2
  Re: VS: adviseur Clinton stapt op na drugsverhaal over Obama

  Alles beter dan Bush denk ik zo...
  Veel gestelde vragen over het forum

  JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
  420Shop.NL - Headshop / Seedshop : Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X