Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Maastricht wil vertraging wietpas

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Maastricht wil vertraging wietpas

  Korting op 420shop
  W. Zuidberg | 7 nov 2011 |

  Een meerderheid van de gemeenteraad in Maastricht wil de wietpas later pas invoeren


  Als het aan een meerderheid van de gemeenteraad van Maastricht ligt, wordt de wietpas nog niet op 1 januari 2012 ingevoerd. De partijen willen dat minister Ivo Opstelten de pas een jaar later invoert.


  De partijen proberen steun te krijgen bij grensgemeenten en hopen dat zij zich ook verzetten tegen de snelle invoering van de wietpas. Volgens de raadsfracties is de voorbereidingstijd voor de invoering nu te kort.
  De wietpas kan volgens de zeven alleen maar worden ingevoerd na goede voorlichting en het stellen van duidelijke randvoorwaarden, waaronder extra politiecapaciteit. De minister heeft dienaangaande niets geregeld, aldus de fracties in een gezamenlijke verklaring.

  http://www.powned.tv/nieuws/binnenla...ging_wiet.html
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Maastricht wil vertraging wietpas

  ach vale ze willen van alles maar ze weten niet wat ze er mee aan moeten.dus verzinnen ze maar weer wat.om het ons en onze buren weer moeilijker maken.laat gewoon ons eigen feestje houwen weet je.laat ze de drank maar aan pkken inplaats van onze gezonde hobby haha.drank heb ik meer moeite mee gehad dan het lekkere blowtje wat al 28 jaar naar binnen gaat.drank heb ik hulp voor nodig gehad blowen niet.

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X