Mededeling

Collapse
No announcement yet.

GroenLinks Breda blijft hopen op afstel van invoering wietpas

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  GroenLinks Breda blijft hopen op afstel van invoering wietpas

  Korting op 420shop
  Auteur: door Hélène Schenk | woensdag 09 november 2011 | 16:16 | Laatst bijgewerkt op: donderdag 10 november 2011 | 06:47  BREDA - GroenLinks in Breda vraagt burgemeester en wethouders om samen met andere gemeenten in Brabant, Zeeland en Limburg te proberen invoering van de wietpas alsnog tegen te houden Als dat al niet gebeurd is, voegt de fractie daaraan toe.

  GroenLinks heeft met blijdschap kennis genomen van uitspraken van minister Opstelten van Veiligheid en Justitie, inhoudend dat de door hem opgelegde wietpas niet per se op 1 januari ingevoerd hoeft te worden. Politiek Breda wil die pas helemaal niet en dat geldt ook voor andere grote gemeenten in het zuiden van het land.


  De extra tijd die Opstelten nu biedt geeft volgens fractievoorzitter Selçuk Akinci ruimte om 'nogmaals in overleg te treden over de zin en vooral onzin van de door hem eenzijdig opgelegde maatregel'. Ook wil GroenLinks dat B en W ervoor zorgen dat de gemeente op zijn minst extra politie krijgt als er onverhoopt toch een wietpas wordt ingevoerd.
  GroenLinks vreest voor een toename van oncontroleerbare straathandel en andere ongewenste neveneffecten als de wietpas wordt ingevoerd. De fractie is er mordicus tegen.

  http://www.bndestem.nl/regio/breda/9...ng-wietpas.ece
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: GroenLinks Breda blijft hopen op afstel van invoering wietpas

  Groen links Breda snapt het ! En nu in Eindhoven nog...

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X