Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Aanhoudingen bij drugscontroles aan grens

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Aanhoudingen bij drugscontroles aan grens

  Korting op 420shop
  Bij grenscontroles tussen Nederland en BelgiŽ is bij een groot aantal personen drugs aangetroffen. Op diverse lokaties werden controleposten geplaatst. Ook werden treinreizigers gecontroleerd. Bij de actie waren 120 Belgische en 30 Nederlandse politieagenten betrokken. In totaal hadden 65 van de 536 gecontroleerde personen verdovende middelen bij zich.

  Sinds donderdag worden talrijke politiecontroles gehouden om het drugtoerisme tussen Nederland en BelgiŽ tegen te gaan. De politie rijdt patrouilles om drugsrunners te onderscheppen. Aan de controles doen, behalve Nederlandse en Belgische agenten, ook inspecteurs van de douane en belastingdienst mee. In totaal werd 430 gram wiet en hasj in beslag genomen. Opvallend is dat bij de controles voor het eerst ook veelvuldig andere middelen opduiken, zoals cocaÔne, MDMA, ketamine en GHB. Van alle gecontroleerden werden vier mensen aangehouden op verdenking van het dealen van drugs.

  20/11/11 09u57
  sigpic

  Vaderke Zijn eerste Micro KweekVerslag (
  Zambeza Seeds - Dutch Amnesia Haze) (2012)

  #2
  Re: Aanhoudingen bij drugscontroles aan grens

  Geen vuurwerk ?
  ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~ BuitenQweeksels ~

  Comment


   #3
   Re: Aanhoudingen bij drugscontroles aan grens

   geen bazookas?

   Comment


    #4
    Re: Aanhoudingen bij drugscontroles aan grens

    Vuurwerk en bazooka's gaan toch de andere kant op, van Belgie naar Nederland? Natuurlijk heeft de politie geen tijd om auto's in beide richtingen te checken, met die levensgevaarlijke stroom van verdorven hasj-spuiters van Nederland naar Belgie.

    Comment

    Footer Left Ad

    Collapse
    Bezig...
    X