Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Politie pakt 13 verdachten wiethandel op

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Politie pakt 13 verdachten wiethandel op

  Korting op 420shop

  © ANP
  UPDATE De politie heeft de afgelopen twee maanden dertien mensen aangehouden tijdens een onderzoek naar een criminele organisatie die zich bezighoudt met wiethandel. Dat heeft de politie gemeld.
  Vijf hoofdverdachten zitten nog vast. De verdachten werden aangehouden in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en in BelgiŽ.

  De vijf hoofdverdachten zijn mannen tussen de 25 en 60 jaar. Vier van hen hebben de Nederlandse nationaliteit en een de Turkse. Een van de verdachten heeft geen vaste woon- of verblijfplaats, de andere vier wonen in de provincie Groningen. De andere verdachten zijn vrij in afwachting van een uitspraak van de rechter. De politie sluit verdere aanhoudingen niet uit.

  De politie kwam de verdachten op het spoor toen in een onderzoek naar hennepkwekerijen in Oost-Groningen ook adressen in Friesland en Drenthe naar voren kwamen. Later werd ook een mogelijk verband gelegd met een stekkenkwekerij in Brussel. Het onderzoekt loopt nog en onderlinge verbanden worden onderzocht.

  De politie heeft meerdere invallen gedaan. Daarbij is apparatuur die gebruikt werd in de kwekerijen in beslag genomen. Ook werden in totaal 20.000 euro, auto's, boten, huizen, een jetski en een vuurwapen in beslag genomen.
  sigpic

  Vaderke Zijn eerste Micro KweekVerslag (
  Zambeza Seeds - Dutch Amnesia Haze) (2012)

  #2
  Re: Politie pakt 13 verdachten wiethandel op

  dat meervoud zou dat kloppen?
  auto's boten huizen...
  alleen het enige waarvan ik er dan meerdere zou ebbe hadde die manne er maar eentje van...

  Comment


   #3
   Re: Politie pakt 13 verdachten wiethandel op

   hehe goede redenatie lol

   hahahahaha

   Comment

   Footer Left Ad

   Collapse
   Bezig...
   X