Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Inzetten Hennep Taskforce veroorzaakt kapitaalvlucht

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Inzetten Hennep Taskforce veroorzaakt kapitaalvlucht

    Korting op 420shop
    Team Haarlemse Coffeeshops uit bezorgheid over aanvoer naar coffeeshops.

    HAARLEM, 20120301 -- De Haarlemse coffeeshopondernemers (THC) vragen zich dagelijks af waarom zij nog belasting betalen aan een overheid die hen willens en wetens wil uitschakelen. Ze hebben deze vraag inmiddels bij een advocaat neergelegd. Zij willen niet langer direct bijdragen aan een systeem dat hen het werken systematisch onmogelijk maakt. Het THC wil in ieder geval de rechtbank vragen om toe te laten hun belastingafdracht op een derden rekening te parkeren, tot er Nederwiet met facturen beschikbaar komt.

    Zij willen pas weer rechtstreeks gaan bijdragen als ze cannabis met een factuur kunnen kopen, van een betrouwbare, geregistreerde, belasting betalende Nederwiet kweker, want dan worden 'cannabis handelaren' eindelijk beschouwd als gewone ondernemers.

    Door de aankondiging van het a.s. Drugs Debat in de Tweede Kamer op 1 Maart verschenen er vandaag verschillende persartikelen over cofeeshops en de Wietpas.

    De leden van het THC willen ingaan op het artikel van de Groene Amsterdammer, Drugsbeleid op drijfzandhttp://www.nieuwsbank.nl/inp/2012/03/01/I089.htm
Bezig...
X