Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Oppositie beschimpt drugsbeleid kabinet

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Oppositie beschimpt drugsbeleid kabinet

    Korting op 420shop
    (Novum) - De linkse oppositiepartijen leverden donderdag in de Tweede Kamer felle kritiek op het drugsbeleid van het kabinet. Dat is volgens de PvdA, SP, GroenLinks, en D66 niet realistisch. Vooral de aangescherpte regels rond coffeeshops werden beschimpt in het debat over drugs.
    Zo kwam de wietpas onder vuur te liggen. Volgens D66-Kamerlid Boris van der Ham zorgt dit ervoor dat de wiethandel zich verplaatst naar de straat, waar dealers onder meer buitenlandse drugstoeristen van wiet en hasj zullen voorzien. "Laat gemeenten hun eigen coffeeshopbeleid voeren", zei SP-Kamerlid Nine Kooiman.
    Ook PvdA-Kamerlid Lea Bouwmeester hamerde op maatwerk. Zij wil bovendien dat het kabinet veel meer de nadruk legt op voorlichting en preventie, vooral voor jongeren.
    Donderdag kwamen VVD, CDA en PVV met het voorstel om de verkoop van buitenlandse hasj compleet te verbieden. Volgens GroenLinks-Kamerlid Tofik Dibi worden criminelen zo nog meer in de kaart gespeeld. "Zij zullen de champagne ontkurken: niet alleen verdienen zij straks aan de handel, maar ook nog eens aan de verkoop van hasj."
    Dibi trok fel van leer tegen het kabinet, dat zijns inziens 'knetterhigh' moet zijn geweest toen besloten werd dat coffeeshops minstens 350 meter verwijderd moeten zijn van een scholen. "Bent u helemaal gek geworden?", vroeg hij aan minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten (VVDVVD en CDA komen later aan het woord. Dat dienen ook minister Opstelten en minister van Volksgezondheid Edith Schippers (VVD) de Kamer van repliek.

    http://binnenland.nieuws.nl/685562/o...beleid_kabinet

    #2
    Re: Oppositie beschimpt drugsbeleid kabinet

    2012 het jaar dat het hossele begon

    Comment


      #3
      Re: Oppositie beschimpt drugsbeleid kabinet

      wel mooi dat er zoveel mensen tegen die opstelten zijn
      Poepzak 2015 - Amnesia, AK47, Red Purps, Auto Bubble & Sweet Mango Autoflower

      Comment


        #4
        Re: Oppositie beschimpt drugsbeleid kabinet

        hoe meer mensen tegen hem zijn hoe beter de politie zuigt ook uit hun duim over de hoeveel heden in nederland geteeld wordt enz bla bla bla
        we hebben bijna allemaal gezien hoe het er in amerika er aan toe gaat waarom kan dat hier niet
        en ook als je mediwiet patient bent dat je 6 planten mag kweken en gewoon legaal stekken kan kopen
        en daar zeggen ze zelf waar het nederlands kabinet mee bezig is ze duwen het de criminliteit in en lopen zo ook veel geld mis
        en wij maar denken dat wij in een vrij land leven

        Comment

        Bezig...
        X