Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Ook Tilburgse coffeeshops uit op proefproces

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Ook Tilburgse coffeeshops uit op proefproces

  Korting op 420shop

  © anp.

  Ook de Tilburgse coffeeshops zijn van plan een proefproces uit te lokken over de ledenlijst die ze vanaf 1 mei moeten gaan bijhouden. De kans is meer dan groot dat er een rechtszaak komt, zei Willem Vugs van de Tilburgse vereniging van coffeeshops De Achterdeur vandaag.
  Eerder kondigden coffeeshops in Maastricht een gang naar de rechter aan. Omdat in Tilburg de overlast van drugstoeristen veel kleiner is denken de Tilburgse coffeeshops nog meer kans op succes te hebben. Drugstoerisme was reden voor invoering van de besloten wietclub.

  Volgens de Tilburgse coffeeshops is de maatregel vanwege discriminatie van buitenlanders in strijd met de grondwet. Bovendien verwachten ze dat privacyproblemen ontstaan omdat ze hun ledenlijst moeten laten controleren.

  De Tilburgse coffeeshops krijgen steun van een ruime meerderheid in de gemeenteraad. Vijf raadsfracties vragen de Tilburgse burgemeester Peter Noordanus maandag in een voorstel om niet op te treden als het proefproces loopt om zo een bijdrage te leveren aan de duidelijkheid over het beleid van minister Ivo Opstelten (Veiligheid).
  sigpic

  Vaderke Zijn eerste Micro KweekVerslag (
  Zambeza Seeds - Dutch Amnesia Haze) (2012)

  #2
  Re: Ook Tilburgse coffeeshops uit op proefproces

  Die foto doe mij ook maar zo een brok voor 20 euro!
  ĎA lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants oní

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X