Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Britse mama kweekt thuis cannabis voor borstvergroting

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Britse mama kweekt thuis cannabis voor borstvergroting

    Korting op 420shop
    Een borstvergroting. Dat is wat de 23-jarige Britse moeder van twee, Kirsty Hartley, het liefst wou. Daarom bouwde ze eerst haar slaapkamer om... tot een cannabisplantage. Een drugsdealer beloofde haar voor die medewerking meer dan 9.500 euro om haar zo gewenste plastische chirurgie te bekostigen. De dame werd echter betrapt.

    De politie vond bij de huiszoeking in het Engelse Bristol 32 cannabisplantjes in Hartleys woonst, goed voor een mogelijke straatwaarde van bijna 20.000 euro. Hartley gaf de plantjes af en toe wat water en lette erop als de dealer er niet was.

    Aanvankelijk had Kirsty Hartley het aanbod van de dealer afgewezen, maar de twintiger wou zo graag een borstvergroting dat ze uiteindelijk toch toegaf. Volgens haar advocate is Kirsty nog altijd onvolwassen en kampt ze met een depressie. Ze werd volgens de pleitster ook onder druk gezet om de wet te overtreden.

    Hartley moet niet naar de cel maar moet wel anderhalf jaar lang gemeenschapsdiensten uitvoeren. De rechter zei dat zij zich helemaal bovenaan de boom bevond met haar plantage omdat anders niemand drugs zou kunnen verkopen onderaan de ketting.

    Bron: HLN.

    #2
    Re: Britse mama kweekt thuis cannabis voor borstvergroting

    Gelul, geef haar die grotere borsten..... als dat zelfs niet meer kan, wat blijft erover????

    Comment


      #3
      Re: Britse mama kweekt thuis cannabis voor borstvergroting

      Platte tieten?

      Comment


        #4
        Re: Britse mama kweekt thuis cannabis voor borstvergroting

        Ach ja, op zijn tijd;
        De hare, de zijne, de jouwe of zelfs de mijne daar is niks mis mee, bedoel niet dat wij tieten moeten, maar de vorm die we moeten hanteren, respecteren of zelfs moeten verweren of bezweren in het ergste geval.
        Maar zij is 23 jaar oud, de hare? Nee nog niet nodig.... ik kon haar pa zijn en ik gun haar die vreugde van harte en aan de liefhebbers van een bos hout voor de deur ook btw, zei het in de GB dan.

        Comment

        Bezig...
        X