Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Venlo vreest terugkeer drugscriminaliteit

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Venlo vreest terugkeer drugscriminaliteit

  Korting op 420shop
  VENLO - Nu buitenlanders niet langer in coffeeshops hun wiet mogen kopen, zal in Venlo de overlast op straat weer toenemen. Naar verwachting zal een deel van de Duitse drugstoeristen die tot nog toe in Venlose coffeeshops terechtkonden, in de binnenstad op zoek gaan naar wiet. Daardoor zullen drugsrunners weer actief worden.

  Dat staat in een donderdag door de gemeente Venlo vrijgegeven evaluatie van de aanpak van de drugsoverlast in Venlo sinds 2001. Met het zogenoemde plan Hektor slaagden politie en gemeente erin dealers uit de stad te verdrijven. Gevreesd wordt dat alle resultaten van de afgelopen 10 jaar teniet worden gedaan en de overlast door drugscriminelen weer zal terugkeren.

  Ook blijkt uit het onderzoek in opdracht van de gemeente dat de politie onvoldoende capaciteit heeft om de georganiseerde drugshandel aan te pakken.


  Registratie
  Driekwart van de Nederlandse coffeeshopbezoekers in Venlo zegt zich niet te willen registreren als lid van een coffeeshop. Dat zou betekenen dat ze of met blowen stoppen of op zoek gaan naar illegale verkopers van drugs, aldus de onderzoekers. Registratie als lid van een coffeeshop is sinds 1 mei in Limburg, Brabant en Zeeland verplicht.
  Het onderzoek is gebaseerd op onder meer gesprekken met medewerkers van betrokken organisaties, registratiegegevens van de politie, gemeente en Openbaar Ministerie, observaties, tellingen en enquêtes bij coffeeshopbezoekers in Venlo, en enquêtes onder bewoners en ondernemers in de binnenstad van Venlo.


  http://www.bndestem.nl/nieuws/algeme...minaliteit.ece
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Venlo vreest terugkeer drugscriminaliteit

  De kroeskopjes staan al te dringen ...............
  Ze verwachten hoogtijdagen, en dat zal wel kloppen ^^
  Venlo en de andere meewerkende plaatsen worden in no-time zwarte markten.
  http://www.youtube.com/watch?v=zCvSc2b8CWc

  Comment


   #3
   Re: Venlo vreest terugkeer drugscriminaliteit

   Ik ben benieuwd of de coffeeshops ooit hun klandizie weer terugkrijgen. Wiet van de straat is goedkoper; je kunt dag en nacht terecht; je hoeft geen 18 te zijn en je kan zoveel kopen als je wilt. Waarom zou je nog naar een coffeeshop gaan?

   Venlo heeft gelijk: Het wietpas-gedonder kan de klok 10 jaar terugzetten.

   Comment


    #4
    Re: Venlo vreest terugkeer drugscriminaliteit

    En je kunt ook gelijk coke, speed en ander dubieus spul krijgen. En op bestelling een gun. Opstelten ook weer blij. Kan er weer meer blauw tegenaan gesmeten worden. Etc etc blabla.

    Alleen Venlo danst wel braaf mee. Die gemeentes zouden de handen ineen moeten slaan en zeggen fuck you, wij doen dit niet.
    Maarja...

    Lijken wel stoners. ;p

    Comment

    Footer Left Ad

    Collapse
    Bezig...
    X