Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Kleine 'buit' bij extra wietcontroles in West-Brabant

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Kleine 'buit' bij extra wietcontroles in West-Brabant

  Korting op 420shop
  Laatst gewijzigd: vrijdag 4 mei 2012 - 13:42 | Auteur: Jacqueline Hermans
  De controles van de KLPD (Foto: Marrie Meeuwsen)
  BREDA - Het KLPD heeft donderdag in West-Brabant extra controles uitgevoerd in verband met het verscherpte coffeeshopbeleid. Er werd vier gram wiet aangetroffen. Er zijn twee mensen aangehouden die zonder rijbewijs op de weg zaten en één bestuurder was dronken.
  Voor de extra controles waren zo'n zestig agenten op de been. Op allerlei sluipwegen staan controleposten met een automatische nummerplaatherkenning. Zo kon het KLPD zien of iemand al eerder in contact is geweest met de politie of in verband met softdrugs. Als iemand met drugs over de grens wilde, zou hij worden aangehouden. Belg of Nederlander, pashouder of niet.

  39 controles
  In totaal werden 39 auto's gecontroleerd. Naast de eerdere genoemde aanhoudingen werd een auto met vals kenteken aangetroffen. Ook werden twee Fransmannen aangehouden voor het in bezit hebben van een neppistool. Twee mensen hadden nog openstaande boetes.
  Deze maand worden op nog meer plekken dergelijke controles gehouden door het KLPD. De buitenlanders worden geïnformeerd over het nieuwe beleid maar indien nodig ook meteen aangehouden en beboet.


  http://www.omroepbrabant.nl/?news/17...t-Brabant.aspx
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Kleine 'buit' bij extra wietcontroles in West-Brabant

  Haha stelletje kneusen

  Comment


   #3
   Re: Kleine 'buit' bij extra wietcontroles in West-Brabant

   Er werd vier gram wiet aangetroffen.
   Zolang die persoon niet over de grens reed zou dat geen probleem zijn lijkt mij. Ze hebben dus los van al die andere zaken niks gevonden van het eigenlijke doel van de controle. Ze kunnen dus beter algemene controles houden, want op 39 auto's twee zonder rijbewijs, een met een vals kenteken (die tankt ook gratis waarschijnlijk), een dronken bestuurder en een neppistooltje vind ik dan wel weer een aardige vangst. Als zal het in vergelijking tussen inzet (Op allerlei sluipwegen staan controleposten met een automatische nummerplaatherkenning.) en wat het oplevert nog steeds een slappe score zijn.
   Tip voor de Belgen, niet over de sluipwegen terug rijden, gewoon over de snelweg en het liefste in de spits.

   Comment


    #4
    Re: Kleine 'buit' bij extra wietcontroles in West-Brabant

    Wel 4 gram wiet gevonden met 60 NSB-ers?

    Fantastisch, NL is weer een stuk veiliger. Op die NSB-ers na dan, maarja dat hou je hier toch altijd.

    Comment

    Footer Left Ad

    Collapse
    Bezig...
    X