Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Nieuw: de drugsautomaat

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Nieuw: de drugsautomaat

  Korting op 420shop
  Binnenkort zal het in de VS mogelijk zijn om marihuana te verkrijgen aan een automaat. The Dispensary Group heeft namelijk een automaat ontwikkeld die medicinale cannabis zal aanbieden, wat betekent dat patiŽnten niet langer hun toevlucht moeten zoeken tot drugsdealers.

  The Dispensary Group wil het voor patiŽnten eenvoudig maken om therapeutische wiet af te halen. Even simpel dus als het afhalen van een koffie. De automaat zal overigens 24 uur per dag beschikbaar zijn en een heel gamma aan cannabis bieden.

  Om te voorkomen dat de machines worden geplunderd door drugsverslaafden zijn er een aantal veiligheidsvoorschriften in acht genomen. Klanten zullen beschikken over een pincode en een kaart om toegang te krijgen tot de machines. Als patiŽnt moet je ook beschikken over een geldig doktersvoorschrift. De machine vraagt ook om een vingerafdruk. Daarnaast zullen camera's erop toezien dat alles veilig verloopt.

  Op de website van The Dispensary Group staat te lezen dat het bedrijf "de legitimiteit en verantwoording in de medische marihuana-industrie wil verhogen".
  Bron: HLN.

  ĎA lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants oní

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X