Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Regionale Top over Coffeeshops

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Regionale Top over Coffeeshops

  Korting op 420shop
  Ik ben voorstander van volledig legaliseren van softdrugs. Dan ben je van alle problemen af. Het is een principieel standpunt. Alcohol is immers even schadelijk als softdrugs''

  Partijgenoot en collega Peter van der velden (PvdA) klinkt een stuk voorzichtiger. ''Met het gedoogbeleid zitten wij in een spagaat. Het is aan de nationale en vooral aan de Europese politiek om aan helder beleid te komen. Op dit moment is legaliseren politiek niet haalbaar. Daar komt bij dat veel softdrugs niet zuiver zijn. Er zit veel troep in en dat maakt de drugs nog slechter voor de gezondheid. Ik kan talloze argumenten tegen legaliseren bedenken, maar laten we eerst dit acute probleem binnen de regio oplossen.

  Aldus de burgemeester van Breda die zich heeft laten indoctrineren door struisvogel politiek

  Op dit moment is legaliseren politiek niet haalbaar. Daar komt bij dat veel softdrugs niet zuiver zijn. Er zit veel troep in en dat maakt de drugs nog slechter voor de gezondheid.
  Uh Legaliseren Dan kan je de kwaliteit waarborgen wat weer beter is voor de gezondheid voor de burger... Meneer de burgemeester
  Veel gestelde vragen over het forum

  JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
  420Shop.NL - Headshop / Seedshop : Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

  #2
  goed dat de politie er anders over denkt dan de politiek. De politie staat wat dichter bij het hele fenomeen "softdrugs" dan de politiek. Politie heeft daarom ook een beter beeld van de pro's en con's van softdrugs. Blij te horen dat daar een verstandig mens aan het hoofd van het corps zit.

  Het blijft ontzettend stom om te zeggen dat softdrugs niet te legaliseren zijn. Dat kan best: door het gedoogbeleid te verruimen hoeft men de wet niet aan te passen!

  Comment

  Bezig...
  X