Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Geen signalen toename illegale circuit

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Geen signalen toename illegale circuit

  Korting op 420shop
  KAMPEN - Harry Sellis van 't Keldertje denkt dat sommige klanten vanwege het pasjessysteem nu hun wiet in het illegale circuit halen.

  Burgemeester Koelewijn stelt hiervoor geen aanwijzingen te hebben. "Daar heb ik absoluut geen signalen van gekregen van de politie. Wel zijn er zorgen om het gebruik van XTC."


  Het pasjessysteem biedt informatie over het aantal klanten en waar deze mensen vandaan komen. Daarover is lange tijd geen helderheid geweest, aldus de burgemeester. "Het is belangrijk dit te weten, want het doel is toch het aantal gebruikers te verminderen." De vrees dat persoonlijke gegevens in verkeerde handen vallen is volkomen ongegrond, aldus Koelewijn. "De overheid krijgt die informatie niet. Het is dus echt niet zo dat ouders of werkgevers worden benaderd. Alleen de coffeeshop heeft die informatie en kan mensen stimuleren contact te leggen met de hulpverlening. Maar ook daar hebben wij als gemeente geen zicht op."

  http://www.destentor.nl/regio/kampen...le-circuit.ece
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Geen signalen toename illegale circuit

  Jaja, ze kopen ni meer in de shop en ook niet op straat,
  ze zijn allemaal gestopt met blowen en sinterklaas en de
  paashaas zijn samen met de kerstman op vakantie in
  Jamaica, echt waar!
  ‘A lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants on’

  Comment


   #3
   Re: Geen signalen toename illegale circuit

   de politie heeft wel vaker geen signalen ergens van... wat denken ze nou, dat de straatdealert -voordat 'tie aan het werk gaat- even belt met vriend bromsnor om aan te kondigen dat het illegale circuit ruimere openingstijden hanteert ?

   En helemaal van de ratten besnuffelt : dat er wel zorgen zijn rond het gebruik van XTC. Dat heeft helemaal geen **** te maken met wietpassen! Da's een volkomen onbestaande link. Vroegâh (voor de pas) ging je na het werk een stickje roken, nu zou er opeens een pil in gaan ? DACHT HET NIET! Laat de politie verdorie zelf eens een paar weken dagelijks een pil slikken. **heej da's eigenlijk best een leuk gedachtenexperimentje : "ja meneertje, toch ruim 180 geklokt maar kom op, we doen even een dansje samen en geven mekaar dan een fijne warme knuffel en dan mag u gewoon doorrijden"

   Ook dat de coffeeshop op deze manier opgezadeld wordt met het signaleren en aanpakken van probleemgebruik... nee dat gaat mij gewoon te ver. De coffeeshop verkoopt wiet. Da's een commerciele tent die al genoeg moeite heeft het hoofd boven water te houden tegenwoordig. Net zoals het holland casino gokkers de kans biedt te gokken, en dus niet in eigen vlees snijdt door probleemgokkers de deur te wijzen. Gedocumenteerd en wel : dat gebeurd namelijk toch niet. Stop de waanzin, geef de bedenkers van die pas allemaal een jaardosering haldol in een pechspuit, en laat een aantoonbaar redelijk nadenkende groep mensen zich buigen over dope in het algemeen. Onder het genot van een stickje.
   Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

   Comment


    #4
    Re: Geen signalen toename illegale circuit

    Om over het gevaar van xtc maar te zwijgen...
    Is gvd ook een van de veiligste uitgaansdrugs die er onder de chemicalien te vinden is. Verder zie ik ook totaal geen link tussen xtc en blowen.

    Alles wat ze zeggen is toch wel dom..

    Comment


     #5
     Re: Geen signalen toename illegale circuit

     goede xtc is heel veilig,maar omdat het illegaal is moet je kunst en vliegwerk uithalen om het te maken,dan treed vervuiling op.of je moet een van de pechvogels zijn die er niet tegen kan,maar kan ook met bv asperine gebeuren.

     Comment


      #6
      Re: Geen signalen toename illegale circuit

      ..."Het pasjessysteem biedt informatie over het aantal klanten en waar deze mensen vandaan komen"..."Het is belangrijk dit te weten"..."De overheid krijgt die informatie niet"...
      Yeah, right.
      Ik vraag me af hoeveel st0ners nou echt zo onnadenkend zijn om hun gegevens bij een shop vrij te geven.
      Dan verdien je het toch ook gewoon ?
      ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~ BuitenQweeksels ~

      Comment


       #7
       Re: Geen signalen toename illegale circuit

       De signalen zijn er in overvloed maarja je moet het wel willen zien

       Comment


        #8
        Re: Geen signalen toename illegale circuit

        Lekker naief, alsof het zwarte circuit signalen gaat zitten afgeven. Blowes zijn ook vrij rustig publiek, dus overlast ontstaat er ook niet van. Droom lekker verder burgemeester, onder je steen.

        Comment

        Footer Left Ad

        Collapse
        Bezig...
        X