Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wiet wordt niet sterker

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Wiet wordt niet sterker

    Korting op 420shop
    Geplaatst op 20 augustus 2012


    Het THC-gehalte in nederwiet is de afgelopen jaren bijna niet veranderd en schommelt tussen de 15 en 18 procent. Dat blijkt uit de jongste meting van THC-concentraties in wiet, nederwiet en hasj door het Trimbos Instituut.http://www.consumed.nl/dagnieuwtjes/...t_niet_sterker

    #2
    Re: Wiet wordt niet sterker

    Sja.... wij weten dat en het is nu door Trimbos weer eens bevestigd. Maar wat denk je dat VVD partijman Ard van der Steur ervan maakt tijdens een VVD bijeenkomst in Haarlem? Lees en huiver... dit vertellen ze hun leden dus:

    http://www.coffeeshopnieuws.nl/index...politiek-bezig

    Een verslag van een avondje VVD-en in Haarlem. Ofwel: hoe een politicus en publiek een lesje cannabis en coffeeshop krijgt tot het schaamrood op zijn kaken staat. Ik heb nog nooit iemand zo zien glunderen van plezier als Nol toen hij terugkwam van dit avondje "liberaal vertier".

    Enjoy

    Comment


      #3
      Re: Wiet wordt niet sterker

      In het kader van de volksgezondheid zou het echter heel goed zijn als de wiet sterker wordt. Hoe sterker de wiet is, hoe minder men hoeft te roken om het gewenste effect te bereiken. Het feit dat je wiet rookt, is het enige schadelijke eraan dus dat minimaliseer je op die manier.

      Comment


        #4
        Re: Wiet wordt niet sterker

        Dat hun beweegredenen niet geheel stroken met de waarheid is een feit, maar dat is wel vaker zo bij politici. Tegelijk denken politici overal maar direct uitspraken over te moeten doen, zonder zich eerst te laten informeren.
        De volgorde van zaken snappen ze blijkbaar helemaal niets van, hoe kunnen ze een warenwet-achtige regel op iets gaan toepassen dat niet legaal verkregen kan worden?
        In dit opzicht hebben ze nog helemaal geen recht van spreken. Regel eerst de kweek en de achterdeur, zorg dat het gehele traject uit legale handel kan bestaan. Daarna kan pas verder gegaan worden met bepaalde eisen aan het product. Zolang de verkooppunten hun product op de zwarte markt moeten inkopen en zich dus direct schuldig moeten maken aan het zwart betalen van leveranciers en daarna dit zwart verkregen product wit gaan verkopen, (met medeweten van de overheid want ze betalen immers belasting en kunnen hun inkoop gewoon aftrekken van hun winst), is er maar weinig controle op kwalitatieve eigenschappen.

        Comment

        Bezig...
        X