Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Broccoli voorkomt kanker bij rokers

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Broccoli voorkomt kanker bij rokers

  Korting op 420shop


  Hier de tekst:

  Broccoli en spruiten kunnen bij rokers kanker voorkomen
  Als je een stevige roker bent die schrik voor kanker, dan kan je best veel groenten als broccoli, kool, bloemkool en spruitjes. Die groenten verkleinen volgens Amerikaanse onderzoekers immers het risico op kanker met 20 tot 50 procent. Het risico op de ziekte neemt met 20 tot 50 procent af. Slecht nieuws voor kettingrokers die al tientallen jaren aan de kankerstokken verslaafd zijn: voor hen zijn de groenten geen oplossing. "Als je lang genoeg rookt, kan niets helpen", nuanceerde Li Tang van het Roswell Park kanker instituut in Buffalo.

  De onderzoekers ontdekten dat het risico op kanker door het eten van de groenten vooral afneemt onder mensen die meer dan twintig sigaretten per dag roken. Ook mensen die vroeger rookten hebben baat bij de groenten. Het verschil in afname ligt verder aan hoe vaak en welke soort groente iemand eet. Tang en haar collega's onderzochten 948 mensen met kanker en 1743 mensen zonder deze ziekte. (hlnsydney/kh)

  #2
  Ik zeg, Broccoli en Hennep in de kruisbestuiving... Als we aardbeitjes in de winter kunnen kweken kunnen we ook wel een gezond jointje maken!

  Comment


   #3
   mhhh gelukkig lust ik graag die groenten, vanavond een lekker hutspotje.
   grtz


   ps @speed groentjes blijven lekker en gezond!
   420Shop, Online Headshop, Seedshop, Cannabis Souvenirs & Lifestyle
   Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

   Comment

   Bezig...
   X