Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Maastricht loopt tonnen parkeergeld mis door wietpas

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Maastricht loopt tonnen parkeergeld mis door wietpas

  Korting op 420shop
  Wietpas: minder parkeergeld

  De gemeente Maastricht loopt tot nu toe tonnen mis aan parkeerboetes en parkeergelden sinds de invoering van de wietpas op 1 mei dit jaar. Dat staat in de managementrapportage 2012 van de stad.

  Maandelijks deelt de gemeente volgens de rapportage sinds 1 mei 1250 parkeerbonnen minder uit. Het gaat voornamelijk om Belgische en Nederlandse foutparkeerders. Het college van burgemeester en wethouders schrijft dat 'de inkomsten uit parkeren flink onder druk staan' en dat er 'sinds de wietpas een duidelijk zichtbare daling is'. Maandelijks scheelt dit de gemeentekas 66.750 euro. Aangezien de wietpas nu een halfjaar geleden is ingevoerd, zou de stad tot nu toe zo'n 400.500 euro zijn misgelopen. Uitgangspunt is dan een parkeerboete van 53,40 euro, dus zonder eventuele verhogingen.
  Woordvoerder Erwin Gerardu van de gemeente zei gisteren echter dat het gedaalde aantal parkeerbonnen bijgesteld moet worden. "Het gaat niet om een daling van 1250 maar 700 bonnen per maand. Van mei tot nu zijn er dat zo'n 4000.” Naar aanleiding van de vragen van deze krant heeft de gemeente de daling nog eens tegen het licht gehouden en vandaar de bijstelling, aldus de woordvoerder. Op basis hiervan zou de gemeente 213.600 euro mislopen.
  Gepubliceerd op: 06.11.12 10:04, laatste update: 06.11.12 12:53
  http://www.limburger.nl/article/2012...er_parkeergeld

  media_l_1194883.jpg

  #2
  Re: Maastricht loopt tonnen parkeergeld mis door wietpas

  Van Opstelten zuivert dit met zijn grandioos mislukte wietpas wel aan. Heb je die onbenul wel gezien op de tv? Hij ging af als een gieter met zijn wietpas en probeert de verdwenen wietpas en zijn verdwenen beleid toch nog te transformeren in een nader beleid, dat in overleg met de gemeenten, nog moest worden bepaald, maar waarvan de details in het regeerakkord stonden. Als ik dat zou zeggen, zou een ieder terecht zeggen dat is onzin. Maar als Van Opstelten dit zegt, is het ineens beleid en toekomstvisie. Zo lust ik er nog wel een paar.

  Comment


   #3
   Re: Maastricht loopt tonnen parkeergeld mis door wietpas

   oplossing gemeente: parkeer geld en boete geld omhoog zodat ze hun 2ton kunnen vangen

   kom op nou jongens, legalizeer die hap en je krijgt nog eens meer per maand erbij.
   laten we het eens makelijker maken in nederland ipv nog 600 regeltjes in de boeken per dag erbij

   Comment

   Footer Left Ad

   Collapse
   Bezig...
   X