Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Nijmeegs drugbeleid gaat mogelijk om

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Nijmeegs drugbeleid gaat mogelijk om

  Korting op 420shop
  NIJMEGEN - Buitenlanders zijn mogelijk op termijn toch weer welkom in Nijmeegse coffeeshops. De Nijmeegse burgemeester Bruls voelt zich een beetje in de kou gezet door minister Opstelten en gaat in een brief opheldering van hem eisen.
  Bruls volgt nu Opsteltens lijn dat buitenlanders sinds 1 januari niet meer welkom zijn in coffeeshops. Tegelijkertijd ziet hij echter dat steeds meer gemeenten – met goedkeuring van Opstelten – alles bij het oude laten. "Er is een verwarrende situatie ontstaan. En ik heb het idee dat de minister de andere kant op kijkt. Als hij mij geen duidelijkheid geeft, ga ik mijn beleid heroverwegen."  Bron: De Gelderlander, geraadpleegd op 19-01-2013, http://www.gelderlander.nl/regio/nij...k-om-1.3615791


  - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  Het blijkt dat ook Nijmegen buitenlanders weert sinds 1 januari 2013. Ik heb hier zelf niets van gemerkt (al ben ik gewoon Nederlander), maar wat mij betreft gooien ze dat beleid inderdaad om. De Nijmeegse gemeente was eerst nagenoeg unaniem tegen de wietpas en nu dit... We shall see.
  [B][URL="https://420shop.nl"][COLOR=#008000][B]420Shop.NL: uw head- & seedshop!

  #2
  Re: Nijmeegs drugbeleid gaat mogelijk om

  hee! heb er zelf ook niks van gemerkt
  maar hopelijk blijft het lekker zoals het altijd is geweest..

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X