Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Arrestanten coffeeshop Maastricht weer vrij

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Arrestanten coffeeshop Maastricht weer vrij

  Korting op 420shop
  De drie personen die maandagavond werden aangehouden tijdens een inval door de politie op wietboot Mississippi in Maastricht, zijn in de loop van de nacht weer vrijgelaten. Dat maakte de politie vandaag bekend. Coffeeshop Mississippi riskeert drie maanden sluiting omdat softdrugs zijn verkocht aan drugstoeristen.
  Volgens eigenaar Stephan Korsten van de Mississippi vielen agenten zijn boot binnen en controleerden ze de 25 klanten aan boord. Korsten werd samen met de beheerder en een medewerker meegenomen naar het bureau om gehoord te worden. Ook de handelsvoorraad wiet en hasj is in beslag genomen. Daardoor kan de boot pas later vanmiddag weer open.

  De Mississippi verkoopt sinds zondag ook wiet aan buitenlanders. Burgemeester Onno Hoes kondigde eerder aan te zullen optreden tegen coffeeshops die zich niet houden aan het verbod om buitenlanders toe te laten. Coffeeshops in Maastricht, Roermond en Sittard zijn naar aanleiding van een recente uitspraak van de rechter weer softdrugs gaan verkopen aan buitenlanders.

  BRON : http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenl...eer-vrij.dhtml

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X