Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Explosieve groei van drugscriminaliteit na invoering wietpas coffeeshopsteden

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Explosieve groei van drugscriminaliteit na invoering wietpas coffeeshopsteden

  Korting op 420shop
  zaterdag, mei 11, 2013 - 08:48  Roermond -De invoering van de wietpas in mei 2012 heeft geleid tot een explosie aan drugscriminaliteit in Brabant en Limburg.
  De pas werd destijds ingevoerd om buitenlanders uit coffeeshops te weren, maar de steden kampen sindsdien met fors meer straathandel, blijkt uit onderzoek van het AD op basis van politie- en gemeentecijfers. Vooral Zuid-Limburg gaat gebukt onder veel extra drugshandel. Daar nam het aantal drugsdelicten met de helft toe. In Roermond, waar een verdrievoudiging plaatsvond, is volgens de burgemeester in de krant een groep van zeker zestig straatdealers actief, vaak bekenden van de politie uit allochtone criminele groepen.
  Coffeeshopsteden twijfelen of het weren van buitenlanders een goed idee is. Een aantal heeft besloten niet op te treden tegen 'één verdwaalde Duitser in een coffeeshop'. Maastricht treedt wel hard op. De gemeente gelooft niet dat er meer straathandel is.

  http://www.blikopnieuws.nl/bericht/2...ffeeshopsteden
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. ChurchillFooter Left Ad

Collapse
Bezig...
X