Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Nu ook politie-invallen bij coffeeshops Easy Going en Heaven69

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Nu ook politie-invallen bij coffeeshops Easy Going en Heaven69

  Korting op 420shop
  De politie heeft vanmiddag gelijktijdig invallen gedaan bij coffeeshops Easy Going en Heaven69 om te controleren of ze het ingezetenen-criterium overtreden.

  Marc Josemans, eigenaar van coffeeshop Easy Going en boegbeeld van de Maastrichtse coffeeshops, is meegenomen naar het politiebureau.
  De invallen in de shops aan de Hoenderstraat en de Brusselsestraat zijn de vierde en vijfde inval door de politie in enkele weken tijd, sinds de coffeeshops besloten om vanaf 5 mei weer klanten van over de grens toe te laten. Eerder al werden coffeeshops Boskor, Mississippi en Smoky door de politie bezocht.
  Eigenaar Marc Josemans liet gisteravond weten dat hij buitenlanders blijft toelaten in zijn zaak, ondanks dat de gemeenteraad unaniem liet weten achter burgemeester Onno Hoes te staan voor wat betreft handhaving van het weren van niet in Nederland wonende buitenlanders uit de Maastrichtse coffeeshops.
  Hoes neemt volgende week een besluit over de sluiting van Kosbor en Mississippi voor een bepaald aantal maanden. De voorgenomen sluiting van Smoky is nog in behandeling. Daar werd bij de inval een minderjarige bezoeker aangetroffen.
  De voltallige gemeenteraad en burgemeester Hoes werden het er gisteravond over eens dat de coffeeshops moeten stoppen met de verkoop van wiet aan klanten van over de grens, totdat de verplaatsing van de coffeeshops naar de randen van de stad een feit is.
  De coffeeshophouders kwamen vandaag niet opdagen voor een gesprek met Hoes om hierover te gaan praten.
  Zij willen van de burgemeester de harde toezegging dat bij spreiding van de shops buitenlandse drugstoeristen mogen worden toegelaten. Hoes liet weten dat hij geen harde toezeggingen kon doen.

  Geen gerelateerde berichten.

  BRON : http://www.maastrichtaktueel.nl/nu-o...asy-en-heaven/

  #2
  Re: Nu ook politie-invallen bij coffeeshops Easy Going en Heaven69

  Laat de politie maar echte criminelen oppakken i.p.v. hun tijd hier aan te verdoen!

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X