Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Maastricht wil zelf wiet gaan telen

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Maastricht wil zelf wiet gaan telen

  Korting op 420shop
  De gemeente Maastricht gaat onderzoeken of buitenlanders dan toch toegelaten kunnen worden in coffeeshops aan de Belgische grens. Voorwaarde is wel dat de helft van de shops eerst naar die grens wordt verhuisd en dat de gemeente ook zelf wiet mag telen.

  Zo snel als de spreiding van de helft van de coffeeshops naar de rand van de stad (de grens met BelgiŽ, nvdr.) een feit is, wil Maastricht het ingezetenencriterium laten varen. Buitenlanders zijn vanaf dan opnieuw welkom in de coffeeshops, maar wel enkel diegenen aan de grens en niet die in het centrum van de stad. Tegelijkertijd wil Maastricht ook de zogenaamde achterdeur van de shops reguleren. De bevoorrading is nu nog in handen van het criminele milieu. Door zelf gemeentewiet te gaan telen, wil Maastricht die criminele geldstroom droogleggen en de kwaliteit van de drugs garanderen.
  Raad van State

  Vraag blijft of het plan ook effectief kan doorgaan, want op dit moment loopt er nog altijd een procedure voor de Raad van State tegen de spreiding van de coffeeshops naar de grens. Belgische grensgemeenten spanden die procedure aan omdat ze vrezen voor de export van overlast. Een uitspraak in deze zaak is er nog niet.

  BRON : http://www.hbvl.be/limburg/xl/maastr...aan-telen.aspx

  #2
  Re: Maastricht wil zelf wiet gaan telen

  right.. krijg je gemeentelijke straatdealers

  "als u een tientje wiet wilt halen moet u eerst hier, hier en hier even een nummertje trekken, dan daar wachten, dit en dit formulier ondertekenen en dan kunt u bij die meneer daar -die nu pauze heeft- uw illegale consumptie ophalen".
  Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X