Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Marihuana alleen gebruikt als keukenkruid

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Marihuana alleen gebruikt als keukenkruid

  Korting op 420shop
  Marihuana alleen gebruikt als keukenkruid Uitgegeven: 28 juni 2007 17:34
  Laatst gewijzigd: 28 juni 2007 18:13

  AMSTERDAM - De Indonesische vice-president Jusuf Kalla is tegen het legaliseren van drugs, maar vindt dat wiet wel mag worden gebruikt voor het kruiden van een maaltijd.

  "Het is goed als mensen wiet gebruiken om het eten mee te bereiden, maar het moet niet volledig worden gelegaliseerd," vertelt Kalla in een interview met de Jakarta Post Daily.


  Drugsbeleid

  Kalla gaf een reactie op een recent onderzoek dat door twee Indonesische onderzoeksbureaus werd uitgevoerd. De bureaus, die onderzoek doen naar drugsmisbruik, adviseerden de overheid om zijn drugsbeleid nog eens na te gaan. Zij vinden dat het gebruik van marihuana verboden moet worden.

  Lokaal tintje

  Vooral in de provincie Atjeh worden veelal hennepplanten gekweekt. Daar worden de zaadjes van marihuana aan currygerechten toegevoegd om het een 'lokaal tintje' te geven.

  Een eigenaar van een restaurant in Atjeh liet weten dat wiet daar net zo gemakkelijk wordt gebruikt als koriander. "Marihuana is een algemeen geaccepteerd kookkruid hier."

  Legaliseren

  Een drugsexpert van het 'Nationale Narcotica Bureau' meldde herhaaldelijk dat IndonesiŽ het voorbeeld van landen als Nederland moet volgen. Hij wil de overheid duidelijk maken dat in landen waar marihuana gelegaliseerd is, zich niet veel problemen voordoen.

  Harde straffen

  IndonesiŽ kent harde straffen, zoals de doodstraf, voor narcotica misbruik, omdat het land een groeiend drugsprobleem heeft. Eťn Nederlander, vijf Chinezen en een Fransman die vorige maand al in beroep gingen tegen hun veroordeling voor hun drugsbezit, zijn in plaats daarvan veroordeeld tot de doodstraf.

  Een beetje oud nieuws, maar wel opmerkelijk
  Veel gestelde vragen over het forum

  JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
  420Shop.NL - Headshop / Seedshop : Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

  #2
  Re: Marihuana alleen gebruikt als keukenkruid

  rare kerel...

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X