Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Meeste hennepplantages ontmanteld in Limburg

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Meeste hennepplantages ontmanteld in Limburg

  Korting op 420shop
  FLEVOLAND - Limburg is in Nederland de koploper op het gebied van door de politie ontmantelde hennepkwekerijen. Na de meest zuidelijke provincie van het land volgt Flevoland blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws.


  In dit onderzoek zijn de voormalige politieregio's Gelderland-Zuid, Gelderland-Midden en Zuid-Holland-Zuid niet meegenomen, omdat de politie van deze gebieden geen bruikbare cijfers over 2012 kon verstrekken.Heerlen is zonder twijfel de nummer één van Nederland met 106 opgerolde hennepplantages.
  Lelystad
  Achteraf betekent dat dat er 119 kwekerijen per 100.000 inwoners waren. Roerdalen en Helmond zijn de nummer twee en drie van Nederland, waarna Lelystad op de vierde plek volgt.In de Flevolandse provinciehoofdstad werden vorig jaar 76 plantages ontruimd. Dat betekent 100 kwekerijen op 100.000 inwoners. Volgens de onderzoekers valt op dat naast Limburg ook Flevoland fors hoger scoort vergelijken met het landelijk gemiddelde.

  Urk
  Datzelfde geldt voor Almere met 97 ontruimingen en Zeewolde met negen. In Noordoostpolder werden 14 hennepkwekerijen opgerold en in Dronten tien. Daarmee blijven deze gemeenten onder het landelijke gemiddelde. Ze zijn wat dat betreft vergelijkbaar met bijvoorbeeld Zwolle. Urk scoort zwaar onder het landelijk gemiddelde met slechts één ontmanteling in 2012

  BRON : http://www.destentor.nl/regio/lelyst...land-1.4078826

  #2
  Re: https://soundcloud.com/adreno-krome/adrenokrome-pod-cast-02

  Vanwaar die Soundcloud titel in je topicnaam? It doesn't make sense.. Ik zal hem maar even voor je aanpassen in iets dat overeen komt met je bericht.

  Edit; sterker nog, er is al een topic over je onderwerp. Bij deze sluit ik dit topic ook.


  Zie http://www.jointjedraaien.nl/wietfor...voncie-Limburg
  [B][URL="https://420shop.nl"][COLOR=#008000][B]420Shop.NL: uw head- & seedshop!

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X