Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Nieuw speeltje

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Nieuw speeltje

  Korting op 420shop
  bzz@chatmetbzz.nl


  Chatrobot antwoordt op vragen over seks en drugs  * www.bzz.myplaces.nl/

  Een chattende robot geeft dag en nacht antwoord op vragen over alcohol, drugs en (veilig) vrijen. De robot heet Bzz en is te bereiken door bzz@chatmetbzz.nl toe te voegen aan de vriendenlijst in Windows Live Messenger, of MSN.
  Trimbos-instituut en Soa Aids Nederland lanceerden woensdag naar eigen zeggen de eerste chattende robot ter wereld. ’Wanneer ben je alcoholverslaafd? ’, ’Wat zijn de risico’s van XTC? ’ en ’Kan je een soa hebben als je nog nooit seks hebt gehad? ’ Dat zijn drie van de duizend vragen die de chatbot kan beantwoorden.

  De bot kan vragen ook herkennen als ze iets anders zijn geformuleerd en vragen die Bzz niet herkent, slaat hij op. Medewerkers van de Alcohol & Drugsinfolijn en de Aids Soa Infolijn voegen enige tijd later de juiste antwoorden toe. Daardoor groeit de kennis van de chatbot en kan deze op steeds meer vragen een passend antwoord geven.

  Volgens Anke Wammes van het Trimbos-instituut durven jongeren opener te zijn tegen een chatbot en meer persoonlijke dingen te zeggen. Dit komt van pas bij onderwerpen als soa’s en druggebruik.

  Tot op heden maken 13- tot 17-jarigen minder gebruik van de informatielijnen. Internet scoort daarentegen hoog als informatiebron. Twee op de vijf jongeren in die leeftijd raadpleegt het liefst internet voor informatie over seks, drugs en drank

  Heb het even uitgeprobeerd, die robot is heel beleefd en lijkt al wat slimmer dan die van obi.

  #2
  Ow man, lollig dingske

  Comment


   #3
   hahaha wat een droge hap glijk ff wat leuke dingetsjed vrage

   Comment


    #4
    Dit is wel een tof robotje en idd heel beleefd

    grtz

    Comment


     #5
     Af en toe wat aan de domme kant.. ik vraag hoe schadelijk wiet is en krijg het antwoord dat je wiet en hasj kunt kopen vanaf 18 jaar.

     Ach ja, weet inhoudelijk hoe die dingen werken.

     Voor de rest wel handig! Vooral als je snel wat goede informatie wilt over drugs, over bv een space-cake
     [B][URL="https://420shop.nl"][COLOR=#008000][B]420Shop.NL: uw head- & seedshop!

     Comment


      #6
      ja daar heb ik al naar gevraagd, naar space-cake.
      Voor de rest geeft hij vaak hetzelfde antwoord op verschillende vragen en weet hij niets van smartproducten, nuja hoe meer vragen hij niet kent hoe meer hij leert zeggen ze, morgen nog eens proberen

      grtz

      Comment

      Footer Left Ad

      Collapse
      Bezig...
      X