Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Uruguay binnen 120 dagen eerste legale marihuanaleverancier

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Uruguay binnen 120 dagen eerste legale marihuanaleverancier

  Korting op 420shop
  Uruguay barst van de ambitie. Niet alleen wilt het de eerste legale marihuanaleverancier worden, tevens wilt het kwaliteitsvolle ‘merchandise’ afleveren. Als we iets doen, doen we het goed, zal president Josť Mujica denken.

  Eind vorige maand werd de wet omtrent de regulering van marihuana, goedgekeurd. De WK-gangers onder jullie, zullen ongetwijfeld de drang om te emigreren naar Zuid-Amerika, niet kunnen weerstaan. Dat lijkt ons normaal, wetende dat je al van 1970 in het bezit mag zijn van veertig gram legale marihuana. Dit komt overeen – ja, voor de kenners is dit overbodige informatie, maar denk aan de niet gebruikers - met 40 joints. " Dat is een technische schatting van een redelijke hoeveelheid marihuana, zonder dat de gebruiker de kans loopt om in een problematisch druggebruik te vervallen", zegt senator Roberto Conde van de regerende linkse coalitie.

  Het Instituut voor Regulering en Controle van Cannabis, zal het hele hebben en houden fijntjes controleren. De overheid wilt - hun granen meepikken – ook controle hebben op de kwaliteit van het product, en zal toezien welke soort marihuana er zal worden aangeplant. Alle betrokkenen omtrent marihuana, zullen geregistreerd worden. Alsook de cannabisclubs.

  Leuk om weten: zelf de apotheker achter de hoek verkoopt marihuana. (TB)

  BRON :
  http://clint.be/actua/uruguay-binnen...analeverancier

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X