Mededeling

Collapse
No announcement yet.

3000 wietplante ondergronds gevonden in bedrijfpand

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  3000 wietplante ondergronds gevonden in bedrijfpand

  Korting op 420shop
  Etten-Leur - In een loods aan de Grauwe Polder is donderdagmiddag 16 januari 2014 een grote professioneel ingerichte hennepkwekerij met 3000 planten aangetroffen. Via een luik kwamen de agenten in ondergrondse ruimten. In zes ruimten stonden hennepplanten. Er werden twee verdachten aangehouden, een 57-jarige man uit Etten-Leur en een 41-jarige Poolse vrouw. De plantage wordt geruimd.

  Prioriteit

  De politie en de gemeenten geven veel prioriteit aan de aanpak van hennepkwekerijen. Deze plantages veroorzaken vaak stankoverlast, leveren brandgevaar op en bovendien is er dikwijls een relatie met georganiseerde misdaad (geweld, inbraken, overvallen, ripdeals en liquidaties). Burgers die tips hebben over de aanwezigheid van hennepkwekerijen kunnen dit doorgeven aan de politie via 0900-8844. Ook kan gebeld worden naar meldlijn Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

  Update 17 januari 2014

  Afpakteam

  Nadat de politie gisterenmiddag op de hennepkwekerij stuitte, werd voor het financiŽle onderzoek ondersteuning gevraagd aan het Integraal Afpakteam Brabant. Dit team sloeg ook direct zijn slag. Twee BMW’s, een Volkswagen, twee tractoren en landbouwaccessoires werden gisterenavond opgeladen en meegenomen. Ook werd direct beslag gelegd op enkele duizenden euro’s die werden aangetroffen in verscholen ruimtes.

  Onwelwording

  Een hennepruimer is gisterenavond tijdens de ruiming onwel geworden en voor controle naar het ziekenhuis gegaan. Hij mocht later weer naar huis. De ruiming is vervolgens stilgelegd en de brandweer heeft vanochtend bekeken of er veilig gewerkt kon worden. De politie kreeg groen licht en heeft vanochtend de ruiming voortgezet.

  http://www.politie.nl/mobile/nieuws/...tten-leur.html
  16x Amnesia onder 600W
  Mooi in volle bloei!!

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X