Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Los Angeles neemt cannabis-automaten in gebruik

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Los Angeles neemt cannabis-automaten in gebruik

  Korting op 420shop
  30/01/2008 15:02

  In de Amerikaanse staat is marihuana voor medische doeleinden voortaan via een automaat verkrijgbaar. In Los Angeles zijn deze week de eerste verkoopsautomaten in gebruik genomen.

  De automaten moeten voor patiŽnten de toegang tot geneesmiddelen vergemakkelijken, zo verklaarde vincent Mehdizadeh, zaakvoorder van het Herbal Nutrition Center dat de automaten ontwierp. "We hebben patiŽnten die dit echt nodig hebben", aldus de man volgens Los Angeles Daily News.

  Voorschrift

  Enkel geregistreerde patiŽnten met een voorschrift kunnen de automaat gebruiken. Ze krijgen toegang met een magneetkaart en na een vingerafdruk.

  Voor de veiligheid wordt de automaat bewaakt en wordt de transactie met een camera geregistreerd. De machine biedt vijf verschillende soorten marihuana aan: Platinum Kush, Fire O.G., Bubba Kush, Purple Kush and Wild Cherry. PatiŽnten kunnen per week hoogstens 28 gram afhalen.

  Behandeling

  De CaliforniŽrs stemden in 1996 in een referendum voor de terbeschikkingstelling van cannabis als medicijn. In elf Amerikaanse staten is marihuana toegelaten als medische behandeling.

  Toch blijft het onderwerp controversieel. Zelfs de hevigste voorstanders van medicinaal cannabisgebruik stellen de automaten enorm in vraag.

  grtz

  #2
  Re: Los Angeles neemt cannabis-automaten in gebruik

  Dit wil ik wel in mijn huis staan hebben xD

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X