Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Monsterzaak tegen cannabisboer Lagrou

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Monsterzaak tegen cannabisboer Lagrou

    Korting op 420shop
    http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenl...tgesteld.dhtml

    #2
    Re: Monsterzaak tegen cannabisboer Lagrou

    Dat je de moeite niet doet om het artikel te pasten ok, maar plaats toch tenminste de volledige titel, 'Monsterzaak tegen cannabisboer Lagrou voor de derde keer uitgesteld'.

    Comment


      #3
      Re: Monsterzaak tegen cannabisboer Lagrou

      Monsterzaak tegen cannabisboer Lagrou voor de derde keer uitgesteld

      Zeer tegen zijn zin heeft de rechter in Ieper voor de derde keer de monsterzaak tegen cannabisboer Patrick Lagrou uit Zandvoorde uitgesteld, naar 28 april. De verdediging had opnieuw op een uitstel aangestuurd, omdat ze bijkomend onderzoek naar een perslek afwacht.
      Lagrou, bij wie enkele jaren geleden de grootste cannabisplantage van het land werd ontdekt, had eerder een klacht met burgerlijke partijstelling ingediend wegens schending van het onderzoeksgeheim. Die klacht leidt stilaan tot een procedureslag waarmee de rechtbank in Ieper allerminst opgezet is. Het wil de cannabisboer immers liever gisteren dan vandaag veroordeeld zien. Het is al een vol jaar geleden dat de zaak voor de rechtbank kwam.

      De plantage van Lagrou telde 18.000 plantjes, die Patrick Lagrou jaarlijks 1 miljoen euro winst opleverden. Patrick Lagrou, zijn echtgenote Marina B., hun dochter Celine en drie Brazilianen die op de plantage werkten, werden opgepakt. Naast inbreuken op de drugwetgeving moet het gezin Lagrou zich, samen met Marnic V.L., ook verantwoorden voor financieel gesjoemel.
      If life keeps putting you down, You better stay high

      Comment

      Bezig...
      X