Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Leidde seks achter het stuur mee tot dodelijk ongeval?

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Leidde seks achter het stuur mee tot dodelijk ongeval?

  Korting op 420shop
  Amanda en Matthew Notebaert. wpbf.Een vrouw die in maart omkwam bij een auto-ongeval in het zuiden van Florida was mogelijk aan het vrijen met haar man die de wagen bestuurde.
  Amanda Notebaert was volgens een politierapport grotendeels naakt en zat op schoot van haar echtgenoot Matthew. De wagen ging van de baan en belandde in een kanaal. Voor de vrouw kon geen hulp meer baten, ze overleed ter plekke.

  Matthew Notebaert kreeg gisteren drie aanklachten te horen, waaronder onvrijwillige doodslag door rijden onder invloed. De man bleek niet alleen dronken, een test wees uit dat hij ook marihuana had gebruikt.

  Notebaert reed ongeveer 90 km/u op een weg waar de maximale toegelaten snelheid 50 bedraagt. De echtgenoot negeerde verschillende verkeersborden die waarschuwen voor het kanaal. Het onderzoeksrapport stelt ook dat de man aan de verkeerde kant van de weg reed.

  Het dodelijk ongeval gebeurde in de nabijheid van hun woonst. Een buurman zei aan een plaatselijke tv-zender dat de twee recent een kind hadden gekregen. De echtgenoot zit in afwachting van zijn proces in de cel.

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X