Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Grootschalige drugshandel ontmanteld in Pepinster

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Grootschalige drugshandel ontmanteld in Pepinster

  Korting op 420shop
  De politie van de zone Vesdre en de federale politie hebben onlangs een grootschalige drugshandel ontmanteld in een huis in het Luikse Pepinster. Drie mensen werden aangehouden. Ze worden verdacht van de verkoop, import en handel van drugs. Dat meldt de lokale politie. In september 2007 startte het onderzoek. De inspecteurs hadden lucht gekregen van verdachte handelingen in een huis in Pepinster. Ze vermoedden dat er drugs verhandeld werd, de zogeheten "house deal".

  Op 30 januari vielen 35 politieagenten van de zone Vesdre, de milieupolitie en speciale eenheden van de federale politie het huis binnen. Ze doorzochten het huis en troffen enkele honderden grammen marihuana aan, samen met verschillende zakjes marihuana die al klaargemaakt waren voor de verkoop. De drugs werd in beslag genomen, samen met het hulpmateriaal om de drugs klaar te maken voor de verkoop.

  Vier verdachten werden opgepakt. Drie van hen komen uit Pepinster en zijn 27, 39 en 45 jaar. Het drietal werd ondertussen door de onderzoeksrechter aangehouden. Uit de eerste verklaringen blijkt dat ze dagelijks een twintigtal klanten over de vloer kregen. Volgens de inspecteurs gaat het om een omvangrijke handel gezien er elke week enkele honderden grammen drugs verkocht werd. Tijdens de huiszoeking nam de milieupolitie een leguaan en tien slangen in beslag. De dieren werden zonder toestemming gehouden. (belga/adv)

  Grtz
Bezig...
X