Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Argentinie op drempel van legalisering

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Argentinie op drempel van legalisering

  Korting op 420shop  Goed nieuws uit ArgentiniŽ! De regering werkt daar namelijk plannen om het bezit van ALLE drugs voor persoonlijk gebruik ťn de teelt van cannabis te legaliseren. Met de steun van de vrouwelijke Argentijnse president Cristina Kirchner.
  Het plan van de regering van ArgentiniŽ is om twee voorstellen voor het einde van het jaar klaar te hebben, zo valt te lezen in de Argentijnse krant La Nacion.
  De vrouwelijk Argentijnse president Cristina Kirchner gaf haar goedkeuring voor het uitwerken van de legalisatieplannen
  Twee voorstellen

  De twee voorstellen zijn erop gericht om te voorkomen dat mensen die alleen een kleine hoeveelheid drugs bij zich hebben of een paar wietplantjes kweken, daardoor in grote problemen komen. Ook wil de regering hiermee de ondergrondse handel in drugs tegengaan, die vaak criminele organisaties verrijkt.
  Op dit moment is het in ArgentiniŽ al zo dat het bezit van wiet voor eigen gebruik gedecriminaliseerd is, en zelden leid tot arrestaties. De handel en de teelt ervan, en ook het bezit van andere drugs is nog wel volkomen illegaal en kan leiden tot zware straffen, inclusief gevangenisstraf.
  La Nacion schrijft dat het idee voor de formeringen op twee projecten gebaseerd is. Een daarvan werd gepresenteerd door senator AnŪbal FernŠndez in 2012 en daarin wordt voorgesteld om bezit en gebruik van alle drugs te legaliseren en te stoppen met het vervolgen van wietteelt voor eigen gebruik.
  Het doel is om de nieuwe drugswetten aan het begin van het nieuwe jaar in te voeren.

  bron rollingstoned

  #2
  Re: Argentinie op drempel van legalisering

  toppie!

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X