Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Kabinet stelt adviescommissie drugsbeleid in

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Kabinet stelt adviescommissie drugsbeleid in

  Korting op 420shop
  Er komt een commissie die gaat bekijken of het Nederlandse drugsbeleid moet worden aangepast. Dat heeft de ministerraad besloten op voorstel van de ministers Klink (Volksgezondheid), Hirsch Ballin (Justitie) en Ter Horst (Binnenlandse Zaken).

  Drugsnota
  De commissie moet het kabinet vr 1 juli 2009 aangeven of het beleid moet worden aangepast en zo ja, hoe. De resultaten zal het kabinet verwerken in de drugsnota, die in de zomer moet verschijnen.

  Eerst zal het kabinet nog een brief naar de Tweede Kamer sturen over de aanpak van de drugsproblemen in de grensgebieden.

  De afgelopen tijd zijn er allerlei voorstellen gedaan voor aanpassingen. Zo vinden burgemeesters dat de gemeenten meer mogelijkheden moeten krijgen om produktie en handel van wiet beter te beheersen.

  Coffeeshopbeleid
  Het kabinet heeft de commissie ook gevraagd te kijken naar de toekomst van het coffeeshopbeleid en een eventuele herindeling van drugs in soft- en harddrugs.

  De commissie staat onder leiding van voorzitter Van de Donk van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid.

  Bron: nos
  Veel gestelde vragen over het forum

  JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
  420Shop.NL - Headshop / Seedshop : Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

  #2
  Ben zeer benieuwd met wat voor rare fratsen ze nu weer gaan komen,mensen die totaal geen tering begrijpen van wat er allemaal speelt gaan weer even voor god spelen,lelijke gristenhonden die hun eigen geloof verloochenen,alles is immers GODS WIL dus ook de coffeeshops en alles wat eromheen draait.

  Comment


   #3
   Hopelijk worden die paar burgemeesters gehoord die het zelf willen gaan kweken. Hopelijk wordt thuiskweken gelegaliseerd. Hopelijk...... Ben ik nou te positief of kan dit whishfull thinking wel eens werkelijkheid worden ?

   Verontrustend is, dat er al vr 1 juli al een uitspraak moet komen, maar de commissie nog moet worden gevormd. Zou er wellicht al een besluit liggen, is dit het einde van de heksenjacht die de laatste tijd heeft plaatsgevonden, maar het begin van een totaal verbod ? (of ben ik nou weer te negatief ?)

   Wie zal het zeggen, ik ben zeer benieuwd. Afwachten. 1 juli is best al snel.
   Een dag zonder wiet kent Flip niet.

   Comment

   Footer Left Ad

   Collapse
   Bezig...
   X