Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Premier Rutte ook onder vuur om deal Opstelten en Teeven

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Premier Rutte ook onder vuur om deal Opstelten en Teeven

  Korting op 420shop
  De Nederlandse premier Mark Rutte is vandaag flink onder vuur genomen door de oppositie. De partijen verweten de premier dat hij nog steeds geen duidelijkheid gaf over de deal die de afgetreden staatssecretaris Fred Teeven lang geleden sloot met een drugshandelaar.

  PVV-leider Geert Wilders wilde van Rutte weten waarom hij bij Teeven niet had doorgevraagd toen duidelijk werd dat het bedrag van bijna 2 miljoen gulden niet klopte. Dat had hij vorig jaar al kunnen doen, maar ook afgelopen week toen Nieuwsuur meldde dat het om 4,7 miljoen gulden ging.

  De premier zei dat hij terughoudend was om bij Teeven navraag te doen over deze schikking, die hij in 2000 als officier van justitie had gesloten. Hij had wel aan Teeven gevraagd of hij zich kon vinden in de bevindingen van een onderzoeker, die met alle betrokkenen had gesproken. Die concludeerde dat de herinneringen aan het schikkingsbedrag onvoldoende waren.

  SP, PVV, D66, CDA, ChristenUnie en GroenLinks hadden grote moeite met de uitleg van Rutte. PVV en D66 vonden Rutte ongeloofwaardig.

  Bron: HLN.
  ĎA lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants oní

  #2
  Re: Premier Rutte ook onder vuur om deal Opstelten en Teeven

  KVB heeft ook grote moeite met Rutte.

  Klapzak zonder ruggegraat.

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X