Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Honderden kilo's hennep in growshop

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Honderden kilo's hennep in growshop

  Korting op 420shop
  Tilburg - De burgemeester heeft in enkele weken tijd zeven keereen growshop gesloten. In al deze growshops is hennep aangetroffen en daarom worden ze voor drie maanden gesloten. In sommige gevallen ging het om tientallen kilo's, in een enkel geval zelfs honderden kilo's hennep. De verwachting is dat een aantal van deze growshops ook na deze drie maanden niet meer opengaat, aangezien de exploitatievergunning in deze periode wordt ingevoerd en door de voorvallen deze growshops hiervoor niet meer in aanmerking komen.

  Uit allerlei onderzoek is gebleken dat growshops vaak een belangrijke schakel vormen in de wereld van de hennepkwekerijen met alle daarom heen hangende vormen van criminaliteit en overlast van dien. Daarom wil de burgemeester streng optreden bij misstanden en hij kan dit ook op basis van de wet en gemeentelijke richtlijnen.

  Wanneer een handelshoeveelheid van meer dan vijf gram aan softdrugs in een winkel aangetroffen wordt, dan wordt direct besloten wordt om deze drie maanden te sluiten.

  Grtz
Bezig...
X