Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Philips voor rechter wegens wietlampen

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Philips voor rechter wegens wietlampen

  Korting op 420shop
  Philips voor rechter wegens wietlampen
  Een ex-afnemer van Philipslampen daagt de multinational voor de rechter. De ondernemer leverde naar eigen zeggen jarenlang groeilampen van Philips en schakel-apparatuur aan de wietbranche.

  Dat zegt hij zondagavond in het tv-programma Brandpunt Reporter van de KRO.

  In het programma zegt ondernemer Hans Zondervan dat Philips in 2013 de relatie met hem beŽindigde, omdat het bedrijf niets te maken wilde hebben met de teelt van cannabis. Maar volgens Zondervan levert Philips via andere kanalen nog steeds producten aan de wietbranche.

  Hij eist nu een schadevergoeding van de multinational. De man heeft naar eigen zeggen vanaf 2002 zaken gedaan met Philips en een miljoenenomzet gedraaid.

  Een woordvoerder van Philips zei zondag desgevraagd dat de zaak 21 mei dient voor de rechtbank in Amsterdam. Het bedrijf heeft op zijn beurt een tegenvordering ingediend voor een bedrag van 12,8 miljoen euro.

  Boeteclausule
  Volgens de woordvoerder had Philips een overeenkomst met Zondervan afgesloten, waarin een boeteclausule was opgenomen. Er was afgesproken dat de ondernemer het bedrijf niet meer zou lastig vallen en niets meer over Philips zou zeggen. Omdat Zondervan deze overeenkomst bleef schenden, bleef de boete per overtreding oplopen, aldus de zegsman.

  Philips wil verder niet inhoudelijk op de zaak ingaan. Wel wilde de zegsman nog kwijt dat alle afnemers van groeilampen sinds enkele jaren worden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze niet in de wietbranche terecht komen. Philips levert groeilampen aan professionele bloemen- en fruittelers.

  Bron:http://www.nu.nl/beurs/4042579/phili...ietlampen.html

  (Heb hiervoor een nieuwe topic aangemaakt maar kan ook worden samengevoegd met de brandpunt topic)
  Last edited by TheGreennoob; 3 May 2015, 15:50. Reden: Toevoeging onderaan geplaatst.
  Tweede week: Big Bang en Blackberry auto`s
  Eerste kweek: Northern lights autoflower & Blue AutoMazar

  #2
  Re: Philips voor rechter wegens wietlampen

  Dat gaat voor die man nog een pijnlijke affaire worden.

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X