Mededeling

Collapse
No announcement yet.

In Gent is gisteravond een grote drugsplantage opgerold

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  In Gent is gisteravond een grote drugsplantage opgerold

  Korting op 420shop

  zo 17/02/08 - In Gent is gisteravond een grote drugsplantage opgerold. In een loods in de Maaltebruggestraat werden ruim 3.000 oogstrijpe hennepplanten en een volledige kweekinstallatie aangetroffen.

  In een loods in de Maaltebruggestraat werden ruim 3.000 oogstrijpe hennepplanten en een volledige kweekinstallatie aangetroffen.
  De politie pakte ter plaatse drie verdachten op. Het gaat om een 32-jarige Turk, een 29-jarige Surinamer en een 23-jarige IndiŽr. Ze zijn alle drie afkomstig zijn uit Den Haag.

  Volgens de politie was de plantage zeer professioneel opgevat. De loods was vooraan ingericht als een zogezegd verblijf. Een verborgen gang leidde naar de loods.

  De straatwaarde van de inbeslaggenomen planten wordt geschat op 254.000 euro. Op jaarbasis kan een dergelijke plantage ongeveer 1.015.000 euro opbrengen.

  Het gaat om een van de grootste plantages die de afgelopen maanden in Gent is ontmanteld. In 2006 werden er in het arrondissement Gent 16 plantages aangetroffen, vorig jaar waren dat er al 29.

  Grtz

  #2
  Re: In Gent is gisteravond een grote drugsplantage opgerold

  http://www.deredactie.be/cm/de.redac...theek/1.253428 en de video mag niet ontbreken.

  Grtz

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X