Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Taskforce Brabant Zeeland trots op miljoenen verslindende wietstrijd

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Taskforce Brabant Zeeland trots op miljoenen verslindende wietstrijd

  Korting op 420shop
  Om het jaarlijkse – en beslist niet onaanzienlijke – budget veilig te stellen kwam de Taskforce Brabant Zeeland dinsdag weer met de jaarcijfers op de proppen. Vanzelfsprekend was men ook in 2015 weer enorm succesvol in het bestrijden van de wiethandel (*cynische mode off…)
  War in drugs in zuiden

  Dapper blijven justitie, politie, Belastingdienst en de 79 betrokken Brabantse en Zeeuwse gemeenten volharden in de war on drugs. Hoewel de uitvinders daarvan, de Verenigde Staten, inmiddels al jaren geleden een draai van 180 graden hebben gemaakt en nu grof geld verdienen met legale (!) cannabis, blijft Nederland enorm veel geld, mensen en diensturen stoppen in het bestrijden van alles wat naar wiet riekt…
  Wietkwekers en pillendraaiers

  Die hardnekkige verslaving aan de drugsoorlog resulteerde in 2014 zelfs in het oprichten van een speciaal team dat zich bezighoudt met de (gedroomde) eliminatie van alle wietkwekers en pillendraaiers in het zuiden: Taskforce Brabant Zeeland.
  De woordvoerder van Taskforce Brabant Zeeland tijdens de presentatie van de prachtige jaarcijfers (alle gelijkenis met Pinokkio berust op toeval)…

  Jaarlijks kost dit de belastingbetalers miljoenen euro’s en in ruil daarvoor lepelen justitie en politie om de zoveel tijd wat cijfers op waarmee we werkelijk helemaal niks kunnen – behalve constateren dat er geen joint minder om wordt gerookt, maar de kwaliteit van die joint wellicht wel achteruit holt.
  Meer dan helft van politie-uren naar wiet

  Goed, jullie begrijpen dat wij hier geen fan zijn van dit blinde en door de geschiedenis bewezen ineffectieve beleid. De wiet wordt er duurder en slechter van en verkrachters, moordenaars, loslopende TBS’ers, terroristen en ander echt tuig heeft de handen vrij om te doen wat ze willen doen omdat meer dan de helft (en dit verzinnen we dus niet) van de politie/justitiecapaciteit besteed wordt aan het jagen op plantjes en hun kwekers/knippers/verkopers.
  Nietszeggende cijfertjes

  Komt bij dat je met geen mogelijkheid kan zeggen of de ronkende cijfers van de Taskforce Brabant Zeeland ergens op slaan. Sluiting van 259 drugspanden. 119 onderzoeken naar criminele samenwerkingsverbanden. Wat moeten we met dergelijke getallen? Zijn alle panden nu dicht? Hoeveel criminele samenwerkingsverbanden zijn er dan? Et cetera.
  Vast staat dat justitie in 2015 een einde heeft gemaakt aan 70 growshops, maar das geen echte prestatie want die opereerden allemaal bovengronds, dus het sluiten daarvan had ook gerust door Stevie Wonder kunnen worden uitgevoerd.
  Lachwekkend

  Verder wisten men 25 wietkwekerijen met minimaal 10.000 plantjes te rippen en werd er 36 miljoen euro aan geld en goederen van de ‘zware jongens’ gejat, wat een lachwekkend schijntje is als dezelfde instanties (politie en justitie bedoelen we) roepen dat er alleen in Tilburg al voor 800 miljoen aan wiet alleen wordt omgezet per jaar…
  Nou ja, wat op zeker wel goed loopt in dit verschrikkelijk achterlijke cannabisland is de kliklijn van de overheid. Liefst 3.000 keer werd er vorig jaar met Misdaad Anoniem gebeld over ‘hennep en harddrugs’, wat uiteindelijk leidde tot 250 aanhoudingen aldus de trotse Taskforce Brabant Zeeland. Goedgelovige media als het AD en de Telegraaf spreken dan uiteraard van ‘succes boeken’, en zo is het miljoenbudget voor de komende tijd weer veiliggesteld. Mission impossible completed!
  En maar lachen ondertussen die Amerikanen…
  Bron: http://www.rollingstoned.nl/24-5-16-...de-wietstrijd/

  ‘A lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants on’

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X