Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

PS wil cannabis verkopen via apothekers

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    PS wil cannabis verkopen via apothekers

    Korting op 420shop
    Kunnen we in de toekomst op legale wijze kwalitatieve cannabis kopen bij de apotheker? Als het van de Brusselse PS'er Julien Uyttendaele afhangt wel. "Al meer dan vijftig jaar zit cannabis in het criminele milieu en wordt er tegen gestreden. Maar wat heeft dat opgeleverd?", aldus Uyttendaele.
    Door het gebruik en de verkoop van cannabis te reguleren, hoopt de PS'er de criminele cannabismarkt lam te leggen. "Volgens mij kan de verkoop van cannabis gebeuren bij bijvoorbeeld apothekers, als er regels zijn over de hoeveelheden, de leeftijd van de aankoper en over de prijs. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat de kwaliteit van de cannabis gewaarborgd wordt door een nieuw toezichtsorgaan. Zo is alles duidelijk voor iedereen terwijl nu alles in een deels grijze, deels criminele zone zit."

    De PS'er wil ook meer geld investeren in preventiecampagnes die wijzen op de gevaren van druggebruik.
    Bron: http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenl...othekers.dhtml

    #2
    Re: PS wil cannabis verkopen via apothekers

    Goodbye coffeeshop ?
    ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~ BuitenQweeksels ~

    Comment


      #3
      Re: PS wil cannabis verkopen via apothekers

      De socialisten hebben 30 jaar in de regering gezeten en hun frank valt nu ze in de oppositie zitten? Yeah right. Alle kritiek op het rechtste beleid en de wever zijn persoonlijke war on drugs is nu welkom. Waar zat je 2 jaar terug? Toen werden zulke voorstellen gewoon afgeschoten. Patrick van Krunkeliewunkelie en Quickie hebben het ooit geprobeerd. Denk niet dat die ene nog in de politiek zit en de ander ligt onder de sloef van de croo en houdt zijn mond.

      Comment


        #4
        Re: PS wil cannabis verkopen via apothekers

        Oorspronkelijk geplaatst door QnQ View Post
        Goodbye coffeeshop ?
        Ik hoop van niet. Bij een apotheek spring je geen gat in de lucht om de service en vriendelijkheid zoals je dat in coffeeshops gewend bent.

        Comment

        Bezig...
        X