Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Drugs dealen om zelf te gebruiken

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Drugs dealen om zelf te gebruiken

  Korting op 420shop
  De officier van justitie noemde hem 'niet echt een hele kleine dealer'. Om zijn eigen drugsgebruik te bekostigen dealde een inwoner van Zwaagwesteinde (23) ongeveer een half jaar lang in soft- en harddrugs. Het leverde hem dinsdag een gevangenisstraf op van een jaar, plus nog eens zes maanden cel voorwaardelijk. De Zwaagwesteinder een grootverbruiker van drugs.

  Op zijn zeventiende was hij begonnen met softdrugs, later stapte hij over op xtc en speed. Uiteindelijk begon hij coca´ne te snuiven. De dagelijkse dosis werd opgevoerd tot 2,5 gram. Weekends gebruikte hij zes tot acht gram coke en rookte hij twee Ó drie joints per dag. Op hardcorefeestje wou hij dan ook nog wel eens wat speed en xtc gebruiken. De Zwaagwesteinder had weinig tot geen inkomsten. Om zijn verslaving te financieren ging hij drugs verkopen.

  Op 20 november vorig jaar werd hij aangehouden. Hij had meer dan dertien gram coke op zak. Justitie en politie hadden signalen binnengekregen dat de man eerder een poos heeft gedeald. In de gevangenis is de man afgekickt. Volgens zijn raadsman gebruikt hij 'binnen' niet meer, hoewel er ook in de gevangenis vrij gemakkelijk drugs te krijgen zijn. De Zwaagwesteinder komt onder de hoede van de verslavingszorg. Hij zal mogelijk een behandeling moeten ondergaan.

  Grtz

  #2
  Re: Drugs dealen om zelf te gebruiken

  Best een aardige straf, maar als ze de grote coke dealers nou eens wat harder aanpakken...
  De volgende dag loopt er al weer iemand over straat met die rotzooi...

  doe mij maar andere rommel
  Veel gestelde vragen over het forum

  JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
  420Shop.NL - Headshop / Seedshop : Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X