Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Kwartet drugstrafikanten blijft in de cel

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Kwartet drugstrafikanten blijft in de cel

  Korting op 420shop
  De Kortrijkse raadkamer heeft de aanhouding van twee Izegemnaars, een Brit en een Nederlander verlengd. Het viertal werd het voorbije weekend opgepakt voor hun vermeende betrokkenheid bij een grootschalige drugstrafiek.

  Vrachtwagenchauffeur
  Het gerecht vermoedt dat de 44-jarige Izegemnaar Koen D. de spilfiguur is van een grootschalige handel van vooral cannabis vanuit Nederland via België naar Groot-Brittannië. De 34-jarige Izegemnaar Piet V., een vrachtwagenchauffeur, wordt aanzien als zijn rechterhand. Hij ontkent evenwel met de drugshandel iets te maken te hebben.

  Miljoenen euro's
  Afgelopen weekend konden ze, samen met een Brit en een Nederlander die maar liefst één miljoen euro cash op zak hadden, door leden van de gespecialiseerde federale politie worden geklist in Kruishoutem. Het gerecht nam al voor enkele miljoenen euro aan luxevoertuigen, jachten en motoren in beslag. Het vermoedt dat die met de opbrengst van de jarenlange drugstrafiek zijn gefinancierd. Ook enkele handelspanden in Izegem zijn in beslag genomen. (belga/svm)

  Grtz

  #2
  Re: Kwartet drugstrafikanten blijft in de cel

  Ook maar raar dat het niet opvalt dat camionchauffeurs, met toch een niet al te hoog maandloon, opeens een yacht, luxeauto's, motoren, enz bezitten.

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X