Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Grote brand verwoest bedrijfspand

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Grote brand verwoest bedrijfspand

  Korting op 420shop
  donderdag 23 juli 2009 10:22
  Dordrecht - Op het industrieterrein Krabbepolder heeft woensdagavond aan de Redeléstraat in een bedrijfspand een grote uitslaande brand gewoed. De brand ontstond rond 21.30 uur in een loods waarna het vuur snel om zich heen greep er vielen geen gewonden


  Foto: Archief BlikopNieuws.nl/Martin Zaagman

  Vanwege de grote rookontwikkeling schaalde de brandweer op tot een zogenaamde GRIP 1 situatie waarbij de verschillende hulpdiensten uit de regio het incident bestreden. Bij de meldcentrale werd door diverse bewoners uit de wijken Crabbehof, Wielwijk en Sterrenburg melding gemaakt van stankoverlast.

  Na metingen van de brandweer kon worden vastgesteld dat er geen giftige concentraties waren vrijgekomen.

  De brandweer rukte met groot materieel uit. Zes tankautospuiten, twee grootwatertransportvoertuigen, een hoogwerker en een ladderwagen uit de brandweerkorpsen Dordrecht, Zwijndrecht, Gorinchem, ’s-Gravendeel en Graafstroom werden ingezet om de brand te bestrijden.

  Rond 01.30 uur kon de brandweer het sein brandmeester geven en werd de GRIP situatie afgeschaald. Uit voorlopig onderzoek is gebleken dat het een leegstaand pand betreft waarin een aanwezige hennepkwekerij mogelijk de oorzaak is van de brand. Dit wordt de komende dagen verder onderzocht.
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Grote brand verwoest bedrijfspand

  kortsluiting geweest ofzo weer zeker

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X