Mededeling

Collapse
No announcement yet.

'Wiettelers wilden vinger afsnijden'

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  'Wiettelers wilden vinger afsnijden'

  Korting op 420shop
  ARNHEM - Tegen twee wiettelende Arnhemse zwagers is achttien maanden cel geëist voor het ontvoeren en afpersen van een 34-jarige oud-kompaan. Deze Arnhemmer dacht dat hij op een verlaten bosweg geliquideerd zou worden.

  In de woning van de 34-jarige Arnhemmer aan de Treublaan werd in september 2008 een hennepkwekerij ingericht. Vlak voor de politie die in oktober oprolde, drukte hij tachtig planten achterover en verkocht ze aan zijn vader.

  De zwagers, 32 en 37-jaar oud, hoorden van een betrokken Vietnamees dat hun plantage weg was en dat ze naar de opbrengst van 40.000 euro konden fluiten. De oudste zwager had veel geld in de plantage geïnvesteerd.

  De twee gingen verhaal halen bij de 34-jarige. Die gaf hen na een bedreigend ritje door Arnhem 2.500 euro. Ze wilden meer en belden de vader van de 34-jarige. Deze dreigde ze dood te schieten als ze opnieuw zouden bellen, wat ze gezien zijn reputatie serieus namen.

  Op 14 oktober kwamen de zwagers de 34-jarige weer tegen, zo verklaarde hij in de rechtszaal. Onder dwang stapte hij in de auto, waarna ze naar het bos tussen Arnhem en Apeldoorn reden.

  Volgens de verdachten hebben ze daar tegen de 34-jarige geschreeuwd en zijn telefoon afgepakt. Ze wilden hem bang maken en dat is uit de hand gelopen, verklaarde één van de zwagers.

  Het slachtoffer verklaarde anders. Hij werd in elkaar geslagen en door het bos gesleept. De twee dreigden zijn vinger af te snijden. Hij moest knielen in het bos en zou worden doodgeschoten. Zijn redding was een auto die het bospad opreed waarna hij ontsnapte.

  Volgens de officier van justitie is de 34-jarige afgeperst, beroofd en tegen zijn wil meegenomen; ernstige delicten waarvoor hij twee jaar cel eiste, waarvan zes maanden voorwaardelijk.

  Volgens de advocaten van de verdachten liegt de 34-jarige. De hennepteelt geven ze toe. De andere feiten lijken veel zwaarder dan ze zijn. "Bovendien, als je een hennepkwekerij ript, weet je dat je een probleem hebt", zei één van de raadslieden. " Dat maakt de feiten minder erg dan als het een willekeurig slachtoffer zou overkomen." Beide advocaten vinden dat hun cliënten hooguit een voorwaardelijke straf of een werkstraf verdienen. Uitspraak 28 augustus.

  #2
  Re: 'Wiettelers wilden vinger afsnijden'

  Hahah, kut arnhemmers ook altijd.

  Comment


   #3
   Re: 'Wiettelers wilden vinger afsnijden'

   Slechte stijl Agressie en wiet horen niet bij elkaar

   Comment


    #4
    Re: 'Wiettelers wilden vinger afsnijden'

    lol, wat zeg jij nu?
    Die twee horen inderdaad niet bij elkaar, maar als je professioneel kweekt doe je het niet om de wiet maar om het geld, en geld en agressie horen helaas heel erg veel bij elkaar.
    -"We learn more by looking for the answer to a question and not finding it, then we do from learning the answer itself."

    Comment


     #5
     Re: 'Wiettelers wilden vinger afsnijden'

     hmm al die geweld voor geld idd dazed je heb gelijk maar dat het dan zo moet ach ja
     Schutto In tha house

     Comment


      #6
      Re: 'Wiettelers wilden vinger afsnijden'

      Van je La.. la.. Legaliseren..!
      Veel gestelde vragen over het forum

      JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
      420Shop.NL - Headshop / Seedshop : Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

      Comment


       #7
       Re: 'Wiettelers wilden vinger afsnijden'

       ik zou het als rechter zo oplossen: steek die 3 in een kleine ruimte, leg wat vloeitjes, tipjes en een bakkie weed op de grond en duw ze er alledrie in.

       Kan niks anders dan goeds uitkomen --> -->
       grow da weed, smoke it's buds

       Comment


        #8
        Re: 'Wiettelers wilden vinger afsnijden'

        Ik ben deze heren wel dankbaar dankzij hun hebben mij plantjes het licht gezien
        sigpic
        Kruimel um, draai um, steek um op en paas um door.

        Comment

        Footer Left Ad

        Collapse
        Bezig...
        X