Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

SuperSmoker eist onderzoek van ministerie

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  SuperSmoker eist onderzoek van ministerie

  Korting op 420shop
  SuperSmoker eist onderzoek van ministerie

  AMSTERDAM - De directie van SuperSmoker heeft minister Klink (Volksgezondheid) dinsdag per brief gesommeerd binnen een week "onverwijld een onafhankelijk onderzoek in te stellen naar de nicotinehoudende cartridges zoals SuperSmoker die met diens toestemming op de markt brengt".

  Dat heeft de advocaat van het bedrijf Jan-Hein Kuijpers woensdag gezegd.

  Kuijpers stelt ook het reclameverbod voor de elektronische sigaret aan de kaak. "Reclame maken voor een plastic pijpje kan je niet verbieden."

  Marktleider
  Deze week kwam de SuperSmoker, naar eigen zeggen marktleider op dit gebied, negatief in het nieuws door berichten over een te hoog nicotinegehalte in de cartridges. Volgens het bedrijf en zijn jurist worden alle fabrikanten over een kam geschoren.

  Het ministerie van Volksgezondheid zei eerder te willen wachten op eenduidigheid in Europees beleid alvorens te komen met een standpunt over de elektronische sigaret. Dat duurt de fabrikant te lang.

  Reclame
  SuperSmoker wil de minister dan ook in een kort geding aansprakelijk stellen voor alle schade die het bedrijf nu lijdt, door het reclameverbod en de negatieve publiciteit. Ook kondigt het bedrijf aan binnenkort weer reclame voor de elektronische sigaret te gaan uitzenden.
  Veel gestelde vragen over het forum

  JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
  420Shop.NL - Headshop / Seedshop : Korting voor leden van Jointjedraaien.nl
Bezig...
X