Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Vader en zoon kweekten cannabis voor vliegles

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Vader en zoon kweekten cannabis voor vliegles

  Korting op 420shop
  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft James V.d.P. uit Antwerpen veroordeeld tot twee jaar cel met uitstel en 16.500 euro boete voor het uitbaten van drie cannabisplantages. Hij deed dit om zijn dure pilotenopleiding te financieren. Zijn vader hielp hem bij de plantages en kreeg daarvoor twaalf maanden met uitstel en 11.000 euro boete. De rechtbank verklaarde een vermogensvoordeel van 448.271 euro verbeurd.

  De politie hield begin vorig jaar een huiszoeking in de woning van de vader aan de Lange Zavelstraat in Antwerpen. Ze had informatie gekregen dat er mogelijk een cannabisplantage was ondergebracht en trof daar op de gelijkvloerse en op de eerste verdieping inderdaad twee professionele kwekerijen aan met zowat 700 plantjes.

  Pilotenopleiding
  De vader gaf toe dat hij samen met zijn zoon de plantages had opgezet en uitgebaat. Ook op de zolder van een woning aan de Constant Neutjensstraat hadden ze een kwekerij met een 200-tal planten. De plantages hadden al meerdere oogsten opgebracht. De zoon bekende dat hij met de opbrengst zijn pilotenopleiding financierde. De mannen schatten dat ze met de plantages ongeveer 125.000 euro verdiend hadden, maar volgens het openbaar ministerie ging het eerder om 448.271 euro.

  De rechtbank verklaarde het vermogensvoordeel verbeurd. Het huis, de garage en een bouwgrond in de Lange Zavelstraat, alsook een werkplaats in de Korte Zavelstraat werden verbeurd verklaard met uitstel voor een periode van vijf jaar. Zowel vader als zoon zaten een tijdje in voorhechtenis, maar zijn inmiddels weer op vrije voeten. (belga/bf)

  #2
  Re: Vader en zoon kweekten cannabis voor vliegles

  Vliegles

  Comment


   #3
   Re: Vader en zoon kweekten cannabis voor vliegles

   tja zoeken ze zelf, ik bedoel

   als je een opzet van 100 a 200 planten hebt staan is volgens mij 1 kweek genoeg.

   maar nee mensen willen meer en blijven langer bezig, en zo groot blijft nu eenmaal nooit onopgemerkt op lange termijn

   grtz

   Comment

   Bezig...
   X